Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız yeni uyandım bugün işe gitmiyorum miskinlik yapıp uyudum sen yaptın mı ben ekmek yemeyi düşünmüyorum kahvaltıda

Dogru bugun haftasonu biz sbah 6da uyandirildik saatlser karisiyor bende
Bugun 2ana 2 ara dusunuyorum canim ,tahilli kreple yaptim aksamda ekmek yemiycem

Dogru bugun haftasonu biz sbah 6da uyandirildik saatlser karisiyor bende
Bugun 2ana 2 ara dusunuyorum canim ,tahilli kreple yaptim aksamda ekmek yemiycem
Öğün atlama bence ben o hatayı yapmıştım salata ve yoğurtla felan bitir akşam yemeğini

Kahvaltımı eyledim. Siz ne yediniz?
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta tulum peyniri azıcık 5 zeytin kapya biber maydanoz domates salatalık yedim.
Spor olarak kendimi yoldan yola vurup yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum. Bacaklarım da hamlamış vıyyy

Eki Görüntüle 2907350
Kızlar yarından itibaren bu listeye başlıyorum sizce iyi midir?
Bazal metabolizmanin altına düşmeyecek şekilde porsiyonlarini ayarlarsan, gayet güzel bir liste.
Ne kötülük görüyorsak rafine şekerden, basit karbonhidratlardan ve paket gıdalardan görüyoruz. Bunları hayatımızdan çıkarınca, geriye sağlıklı beslenme kalıyor...

Son düzenleme:
Tum sabah hapşurdum bu ara usuttuk galiba cocuklarda kirgin az halim varken videoyu yaptim bunu ne olarak syalim kaptanim dance mi? Zumba mi zumba kadar yorucu degil gerci
A Arrietty_

Tum sabah hapşurdum bu ara usuttuk galiba cocuklarda kirgin az halim varken videoyu yaptim bunu ne olarak syalim kaptanim dance mi? Zumba mi zumba kadar yorucu degil gerci
A Arrietty_
Dans diye puanliyorum ben
Gecmis olsun canim. Havadan mi anlamadim.
Ben ve kizim ayniyiz. Onunda alerjisi var,artik asiya degil alerjiye baglar oldum halimi

Tat alma duyusuyla beraber görme hissetme duyuları da yavaşça uzaklaşıyorlardı durun diyordu arrieti durun lan zalımlar gitmeyin gideceğiz diyordu duyular seni terkedeceğiz titriyordu gözyaşlarına boğuluyordu arrieti ellerini ulu göktengriye açıp yalvarıyordu fonda İbrahim tatlıses Allah'ım neyse günahım çalıyor dünya bir dakikalığına güzelleşiyordu

Asureyi inanilmaz severim, o yüzden yedigin asurelere birsey diyemiyorum.
Ama sebze salata eklemezsen menulerine her zaman fazladan birşeyler yemeye devam edeceksin. Dun yiyecegin bir kase salata seni 1 tabak asureyi yemekten alikoyacakti, hem de cok kendini kasmadan.

Lahmacunu salatasiz mi yedin, peh begenmedim.
Bolca su ic bugün.
Dun dundur bugun bugundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…