Kız yeni uyandım bugün işe gitmiyorum miskinlik yapıp uyudum sen yaptın mı ben ekmek yemeyi düşünmüyorum kahvaltıdaKahvaltini yaptın mi @_Vera_ kuzum
Kız yeni uyandım bugün işe gitmiyorum miskinlik yapıp uyudum sen yaptın mı ben ekmek yemeyi düşünmüyorum kahvaltıda
Öğün atlama bence ben o hatayı yapmıştım salata ve yoğurtla felan bitir akşam yemeğiniDogru bugun haftasonu biz sbah 6da uyandirildik saatlser karisiyor bende
Bugun 2ana 2 ara dusunuyorum canim ,tahilli kreple yaptim aksamda ekmek yemiycem
Hergun ıcmıyosun sonuçta cumaya yanına bıseyler yemedysen sıkıntı yapma kendıneGünaydın hanımlar
dün anlık gelişen olaylar oldu efkarlandım bastım çıktım evden iki bira zıkkımlandım
bedeli nedir bu zıkkımın ya boş yere kalori aldım
Neye efkarlardin zalim citirGünaydın hanımlar
dün anlık gelişen olaylar oldu efkarlandım bastım çıktım evden iki bira zıkkımlandım
bedeli nedir bu zıkkımın ya boş yere kalori aldım
Bazal metabolizmanin altına düşmeyecek şekilde porsiyonlarini ayarlarsan, gayet güzel bir liste.Eki Görüntüle 2907350
Kızlar yarından itibaren bu listeye başlıyorum sizce iyi midir?
Yazdım kız dünüNeye efkarlardin zalim citir
Ödül olsun hade
Ama menu bildirimi bekliyorum ona gore
Dans diye puanliyorum ben
Tat alma duyusuyla beraber görme hissetme duyuları da yavaşça uzaklaşıyorlardı durun diyordu arrieti durun lan zalımlar gitmeyin gideceğiz diyordu duyular seni terkedeceğiz titriyordu gözyaşlarına boğuluyordu arrieti ellerini ulu göktengriye açıp yalvarıyordu fonda İbrahim tatlıses Allah'ım neyse günahım çalıyor dünya bir dakikalığına güzelleşiyorduUyan kaptan
Erikli gun olmus
Yazmıştım oğlum müsade etmedi silindi27 Ağustos menüm
Komşularla bizde aşure yaptık bişey haİrlayip yiyemedim
Sabah bir avuç çiğ fındık ve 1 incir
Öğlen bır buçuk gibi bir kase asure
Bir süre sonra bir kase daha ictim.
İkindi şekersiz kahve ,bir porsiyon Maraş tarhanasi
Akşama doğru 4 gibi kızlarım yemedi tabağını yarım porsiyon u geçmiş olabilir aşure
3 litreye yakın su
Sporumu yapamadım.
Oğlum geç uyudu Gunicinde çok yorulmusum
A Arrietty_
28.08 menüsü
Saat 13
2 Antep lahmacun
Ayran
2 dilim baklava
Saat 21
2 bira
Tek öğün yapacaktım baklava ve lahmacun dengelensin diye. lakin akşam evde çıkan gerilim neticesinde kendimi bira içerken buldum
410,25 puan
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2907561