heyecanli zamanlar desene
uzak yerden bul da yurursun bolca ha ha
Serin havada icmek zorluyor cidden.Yaz basindan beri ortalama 3ictim ,izindeyken dHada fazlasi oldu burasi serin artik zorlaniyorum
Zalım hamiş doğur hele güreş tutarık seninle gözün kalmasınVay anasını zalımın seksülü kedisi 5lere iniyorsun demek
Eki Görüntüle 2907285
Teşekkür ederimAfiyet olsun ve ellerine saglik
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Ben çok seviyorum başka bişey yemedim desem aşureyi bekledimbenim de arkadas yarin asure getiricem sana dedi
Hadi insallah
Regl i atlattin. Gelir eksiler
Bizim diyetisyenin menulere mi baksak
Tebrikler zaliiim
Tebrikler. Harika eksi
Tebrikler canim
Ceylosum odulunu simitden yanami kullanacaksin
Tebrikler canim
Kilon az olsada yavas yavas gidiyor. Sakin pes etme
Masallah
@_Vera_ veya senBLU3 un menulerini uygula..2defa dedim galiba bunu,
Tebrikler
Reglden bence
Tebrikler
Hayırdır, neye başlıyorsunuz?Olur canim aslinda motive olmak cok iyi oluyor ,alışveriş yapip baslayalim belki kizlardanda gelen olur
Yok zeynom ben bıraktım simit işlerini
Ceylosum odulunu simitden yanami kullanacaksin
Pehlivan ben sana yetişemem 65 olsun benim olsunZalım hamiş doğur hele güreş tutarık seninle gözün kalmasın
Şekersiz 21 gün diyeti abla dur şimdi çıktı aldığım listeyi atayım bi uyabilecek olan kızlar bi elime mum diksinHayırdır, neye başlıyorsunuz?
65 şişko kilosu senin gibi minnoş narin birine yakışmaz gel 58 olsun üç kuruş fazla olsunPehlivan ben sana yetişemem 65 olsun benim olsun
Eki Görüntüle 2907350
Kızlar yarından itibaren bu listeye başlıyorum sizce iyi midir?
Kaptanim benim guncel kilom yanlis yazilmis. 65.7 olacak. Duzeltebilir miyiz?Bu arada esas liste paylasimi yaptim
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Estağfirullah kaptanım varsa helal olsun , sizleri tanımak burda bulunmak gerçekten güzeldi Biz de teşekkür ederiz abi gerçekten öyle varsa helal olsun hakkımız Duygular karşılıklı kaptanım.:KK200: Bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.:anne:www.kadinlarkulubu.com
Olmüyür bünye alışık değil65 şişko kilosu senin gibi minnoş narin birine yakışmaz gel 58 olsun üç kuruş fazla olsun