Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen haftalarda da adım yarışı vardı puan hesaplamayın gerek yok denilmişti oraya gitti benim kafam hala hesaplamaya gerek yok sanıyorum
Siz de az zalım haa değilsiniz sıfırcı hocalar gibi

Çok karışık yaw.
Dün mesela 1 saat Leslie yaptım ama ben ona tempolu yürüyüş dedim.
30 dk ayrıca yürüdüm
100 adet ip atladım
30 dk chloe ile kol egzersizleri yaptım ama pilates dedim
Bu durumda hepsini ayırmam lazım.
Soru:
Yürüyüş ve Leslie puanlandıktan sonra toplam adımlar ayrıca mı puanlanıyor?

Aaa gecmis olsun canim ,hayırdır ? Oglan iyiye gidiyor demistin en son

Evet hepsini ayirman lazim ve aynen. Leslie ve templu yürüyüs sonra adimlari ayri puanliyoruz. Surekli adim sayari kolunda olanlar icin hesaplama boylece daha kolay. Leslie e baslamadan kac admdaydim diye kontrol etmeye gerek yok

Sizede gecmis olsun canim

Çok tatlısın ben hem yazar hem puanlarım sen sağlamasını yaparsın yanlışsa düzeltirsin ben de öğrenirim
Ay gecen soracaktim. Leg raise denedinizmi acaba ? Alt karin icin etkiliymis.
Benim 2acil sezeryandan alt gobus baya sarkik. Leg raise e agirlik verecegim. Sporum sonraya kaldi..mutlaka yapacagim leg raise.
Cocuklar disari ckmak istiyordu. Malum Gobek bagmiz bir hala,anasiz olmaz

Harikasın maşallah. Ofis eve çok uzak değil ama buranın sıcağında yürümem mümkün değil. Bir de hiç ummadığın anda yağmur başlıyor. Ben mecbur yine evde treaddmill de ya da Leslie ile yürüyüş yapıyorum.
Bazan akşam üstü gölün rüzgarı serinletiyor site içinde yürüyorum. Gölün çevresi tam 1.5 km 4 kez dönünce 1 saat tempolu yürüyüş oluyor. Kasım gelse de hava serinlese. O zaman çok uzun yürüyüşler (2 saat) yapabiliyorum dışarda, keyifli oluyor.

Denedim tatlım ama 3 cm açıklık kaburgama kadar boydan boya. Sporla olmayacak
Ben sporu 19 senedir hiç aksatmadan yapıyorum zaten normal rutinim. Bilgisayar başında oturma dışında (o da mecburen)hiç oturmam çok hareketli biriyimdir. Oturup televizyon bile seyretmem. Hatta etrafımdaki insanlar poponun altında çivi mi var diye dalga geçerler.
Spor zaten bünye için şart. Sadece zayıflamak için spor yapılmamalı. Kovit bile spor yapan insanlarda çok hafif oluyor. Mesela eşim Kovit oldu hiçbir semptom olmadı. Buradaki yapılan bir araştırmaya göre en çok hareketsiz ya da hareketi az olan insanları öldürüyormuş.

Bizim burasida cok dengesiz hava durumuna bakmadan cikmam. Cogunlugu yagmurlu hava. Sicak cok cok nadir yuruyuse engel oluyor. Sicagi gorsek sevincez dimi Alys
Gol yakin ise ne guzel ayri bir rahatlik geliyor insana acik havada yurumek. Siz göl diyince ben uzuuun zamandir göl etrafi yuruyusu yapmadigimi fark ettim bu golun yarisi 14 km

Bosuna spor diye yirtinmiyorum
Masallah size is, cocuk,ev hepsi bahane hasta olmadigi surece herkesin 15dk vakti vardir spora

Seni önce Miami eyalet başganına sonra biden e havale ediyorum bacım böyle ebced hesaplarıyla takımın kafasını karıştırmayınız teessüf ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…