İlköğretim Yorum ve Soruları 4, sınıf ögretmenlerinden yardım lütfen

tatarxixm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2006
1.282
3
48
bi Proje ödevimiz var yardım ederseniz sevinirim ogluma
konu:GÜZEL İŞ VE DAVRANIŞLARDA BULUNMANIN TOPLUMDAKİ ETKİLERİ
NERDE VE NASIL ARAŞTIRABİLİRİM NETTEN BAKIYOM AMA PEK BİLGİ BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM 24 KASIMA LAZIM

hangi ders bu benim kızımda 4.sınıfta öldürüyor bu performans ödevleri. Biz bulamıyoruz çocuk nerden bulsun bunları. Bende bakınıyım bir . bulursam yazarım

sanırım din kültürü ödevi

Çevrede Saygı Kazanır
-Çevrede Onurla anılır
-Çevrede Eli İşgören diyerek çağrılır
-hamaratlık kazanır
-sevgi kazanır
-dua kazanır

hangi ders bu benim kızımda 4.sınıfta öldürüyor bu performans ödevleri. Biz bulamıyoruz çocuk nerden bulsun bunları. Bende bakınıyım bir . bulursam yazarım

evet canım din dersi unutmuşum yazmayı
cok saol
bizde zorlanıyoz oglan degim ben calışıyom resmen ona yazmak kalıyor bi ögretmen yardımcı olsa cok iyi olurdu verdigin bilgilere teşeür ederim canım sanada kolay gelsin:kahve:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

çanım neten bulduğun bilgi 4 sınıf için açıklayıı olmas yanlız 5 6 7 8 sınıf din kitaplarına bakarsan soruna yardımçı olabilirsin

mrb.. tatatrım,

zaten nette bulunsaydı performans ödevı olmazdı.. buyuklerıne sorarak,cevresını inceleyerek kendı cumlelerıyle hazırlarsa cok daha mukemmel bır ödev olur sanırım..

kucuk bır drama(piyes) örnegı hazırlayabılır mesela...bunuda sunumuna eklerse işte sana tam bır performans

X