4 Senelik Aktif E-Ticaret Siteme Ortak Arıyorum

yadece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
5
0
43
Merhaba hanımlar,

ben 4 sen önce kurduğum aktif ve şuanda ortalama aylık 3 .000 TL ciro yapan e-ticaret sitemi ve sosyal medya sayfalarını İstanbul'dan ayrılıp Datça'ya Yerleşeceğim için satışa çıkarmıştım. Datça gibi küçük bir yerde bu işi idame ettirmek çok zor. Bayan Giyim Üzerine satış yaptığım için Piyasa İstanbul'da. Datça'dan İstanbul'a mekik dokumam gerekecekti. Sonra arkadaşlarımın 'satma çok emeğin var' ısrarları üzerine ortak aramaya karar verdim. Ve ilk defa buraya yazıyorum. Site bayan giyim ve aksesuar sitesi olduğu için bir bayanla ortak olmayı tercih ederim. Ortaklık için 5.000 TL peşin 5.000 TL de her ay 1.000 TL taksitle olmak üzere toplam 10.000 TL istiyorum. Bu arada bu 5 aylık dönemde sitenin tüm cirosunu ortak aldığım arkadaşa bırakacağım. Böylece ortak olan arkadaşım siteden kazandığı ile taksitleri rahat rahat ödeyebilecek. 5. ayın sonunda da hesap kitap yapılır artık.Ben uzakta olacağım için siteyle tamamen ilgilenebilecek gelen satışları yönetebilecek kargolamayı yapabilecek bir ortağa ihtiyacım var. Tek şartım taksitler bitene kadar resmi olarak kendi şahıs firması üzerinden fatura kesmesi. Çünkü benim fatura koçanımı bırakıp gitmem etik değil. Bir protokol hazırlanarak ortaklık sözleşmesi oluşturulur. İnternet ve sosyal medya ile iyi geçinen tüm arkadaşların rahatlıkla oturduğu yerden para kazanabileceği bir iş. Ve vaktim kalmadı 6 Ağustosta İstanbul'dan ayrılıyorum.Sitenin adını ve diğer tüm ayrıntıları karşılıklı görüşebiliriz.Merak ettiğiniz şeyleri sorun lütfen. Şimdiden hayırlı olsun.

Ortak bulamazsanız ve siteniz için yardımcı olacak bir çalışan ararsanız görüşmek isterim. 5 yıldır içerik yazarlığı, editörlük yapıyorum. Ayrıca sosyal medya hesaplarının yönetimini de yapıyorum.

Ortak bulamazsanız ve siteniz için yardımcı olacak bir çalışan ararsanız görüşmek isterim. 5 yıldır içerik yazarlığı, editörlük yapıyorum. Ayrıca sosyal medya hesaplarının yönetimini de yapıyorum.

İlginiz için teşekkürler arayışım devam ediyor

X