• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon 4 seansta incelme/azalma olmaması normal mi?

Freyja94

Ubi dubium ibi libertas
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
326
360
23
merhabalar. sırtımda aynı bölgeye 4 kere iğneli epilasyon yaptırdım, avuç içi kadar bir bölgeden bahsediyorum. şu an tekrar çıktı ve herhangi bir incelme ya da azalma yok. normal mi bu durum sizce?

merhabalar. sırtımda aynı bölgeye 4 kere iğneli epilasyon yaptırdım, avuç içi kadar bir bölgeden bahsediyorum. şu an tekrar çıktı ve herhangi bir incelme ya da azalma yok. normal mi bu durum sizce?

Ben göbeğime tek seans yaptırdığım halde üç beş tüy ancak cıkmıştır.onlarda belki o an alinmamiş olanlardir bilemiyorum.ki ağda yaptığım bi bölge.siz ağdalamil bile olsanız 4 seansta artik bitmeye yakın olmasi lazim gibi.Nerde yaptırdımız?

Ben göbeğime tek seans yaptırdığım halde üç beş tüy ancak cıkmıştır.onlarda belki o an alinmamiş olanlardir bilemiyorum.ki ağda yaptığım bi bölge.siz ağdalamil bile olsanız 4 seansta artik bitmeye yakın olmasi lazim gibi.Nerde yaptırdımız?
Bakırköy'de bir yerde başladım ve yeni açılmış bir yer de değil uzun senelerdir açık devamlı müşterileri olan bir yer. Bilemedim şimdi başka yerler mi baksam acaba o kadar para verdim bir de ya:KK61:

Bakırköy'de bir yerde başladım ve yeni açılmış bir yer de değil uzun senelerdir açık devamlı müşterileri olan bir yer. Bilemedim şimdi başka yerler mi baksam acaba o kadar para verdim bir de ya:KK61:

Ala ala hormonlarda bir sorun var mı ya da pco falan?

Ala ala hormonlarda bir sorun var mı ya da pco falan?
Pco değilim ve özellikle dikkat ediyorum tüylerin çekildiğini hissetmiyorum böyle olması gerekiyormuş sanırım? Lekeler de yaptırdıktan bir iki hafta içinde geçiyor. Acaba alınmayanların çıkma ihtimali var mı? Gerçi hep aynı bölge ama bilemiyorum :(

Pco değilim ve özellikle dikkat ediyorum tüylerin çekildiğini hissetmiyorum böyle olması gerekiyormuş sanırım? Lekeler de yaptırdıktan bir iki hafta içinde geçiyor. Acaba alınmayanların çıkma ihtimali var mı? Gerçi hep aynı bölge ama bilemiyorum :KK43:
Bilemiyorum ben de pco da var.Karın bitince ense sirta geçmeyi düşünüyorum hatta ben de.

İki saatlik bir seans gittim henüz.bir ay oldu coğu cıkmadı.bitene kadar gidicem valla.ince ama belli tüyler benim.

Benım yuzumdekı kıllar sert sert 2 kez ıgnelıye gıttım ama sımdıden ınceldı kıllar seyreklestı 4 seansda hıcbır belırtı olmaması sasırtıcı baska yere gıdın sonucda dakıkasına para verıyoruz

Benım yuzumdekı kıllar sert sert 2 kez ıgnelıye gıttım ama sımdıden ınceldı kıllar seyreklestı 4 seansda hıcbır belırtı olmaması sasırtıcı baska yere gıdın sonucda dakıkasına para verıyoruz
istanbul'da gidiyorsanız nereye gittiğinizi özelden yazabilir misiniz? sanırım yerle alakalı bir sorun bu

Back