- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
Bi bayan bu marka testin saatler sonra hep silik çizgi çıktığını söylediİnşallah vardır canım yarın sabah tekrar yap istersen yada hemen gidip kan verebilirsin
Bugün ve hâlâ olmadımCanım aynı olay benimde başıma geldi. Testte laboquick markaydı dediğin gibi sonradan çıkmıştı ama maalesef negatifti. Hatta 4 tane yapmıstım 2 tanesi gölgeliydi diğerlerinde hiçbirşey yoktu. Adetin geçti mi peki.
İnşallah hamilesindir canım. Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene eğer olmazsan.Bugün ve hâlâ olmadım
İnşallah canım inşallah nolur dua edin banaİnşallah hamilesindir canım. Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene eğer olmazsan.
Evde değilim canımCanim son konuma bakarsan aynisi basima geldi. Testin markasi aynıydı 1saat sonra cikti hemde cok belirgindi. Ama melesef adet oldum..
Testin resmini yukleyebilirmisin
Ayni benimkide böyleBenimki boyleydi
Kuzum insallah hamilesindir benim gbi olmazsin insallahAyni benimkide böyle
Canım belki kimyasal gebelik olmuştur kanda baktırdım mi sen? Uff olmadığına inanmak istemiyorum daBenimki boyleydi
Amin amin aminKuzum insallah hamilesindir benim gbi olmazsin insallah
Yok cnm baktirmadim.. Insallah kimyasal olmamistir. 1Kimyasalim var cunkuCanım belki kimyasal gebelik olmuştur kanda baktırdım mi sen? Uff olmadığına inanmak istemiyorum da
Anladım canım inşallah vardr inşallah rabbim tüm hevesle heyecanla bekleyenlerin umudunu boşa çıkarmasınYok cnm baktirmadim.. Insallah kimyasal olmamistir. 1Kimyasalim var cunku
Canım bu marka ile aynı durumu bende yaşadım iki defa silik çizgi çıktı ama hamile değildimBi bayan bu marka testin saatler sonra hep silik çizgi çıktığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?