Gebeliğe Hazırlık 4 saat sonra gölge gibi çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Onur_hira_ela

1 prens 💙 ve 2 prenses annesi 💖
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
2.419
3.610
133
27
Arkadaş mrb ben 14 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testi yaptım pik günleri degerlendirdik şimdi bugün bat günüm ve sabah idrari ile test yaptım baktim hiç çizgi yoktu sonra gidip çöpe atayım dedim baktım 2.çızgi görünüyor ama çok koyu değil sizce hamile miyim? Adete yakın zamanda mide bulantısı olurdu olmadı özellikle aşırı derecede tatlı yeme arzusu olurdu o hiç yok çok şaşkınım göğüslerim de yeşil damarlar gözüküyor aşırı kasık ağrım var ve çok sık idrara çıkıyorum hatta gece yarısı bile uyanıp gidiyorum lavaboya eğer olmasaydı saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi vardır dimi?

İnşallah vardır canım yarın sabah tekrar yap istersen yada hemen gidip kan verebilirsin

Canım aynı olay benimde başıma geldi. Testte laboquick markaydı dediğin gibi sonradan çıkmıştı ama maalesef negatifti. Hatta 4 tane yapmıstım 2 tanesi gölgeliydi diğerlerinde hiçbirşey yoktu. Adetin geçti mi peki.

Canım aynı olay benimde başıma geldi. Testte laboquick markaydı dediğin gibi sonradan çıkmıştı ama maalesef negatifti. Hatta 4 tane yapmıstım 2 tanesi gölgeliydi diğerlerinde hiçbirşey yoktu. Adetin geçti mi peki.
Bugün ve hâlâ olmadım

Benimki boyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-11-15-57-39-1.png
    Screenshot_2017-10-11-15-57-39-1.png
    300 KB · Görüntüleme: 2.122
Back