• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Kürtaj sonrası adet sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgiu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tgiu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
42
0
16
40
merhaba arkadaşlar, benim sorunum biraz farklı... 4 yıldır evliyim.. Her yıl hamile kaldım ama ya kalbi durdu ya düşük yaptım :KK43: 4 kez kürtaj oldum... Son olarak 14 kasimda oldum yaklasık 1 hafta kadar kanamam oldu ardından 38. Gun hafif kanamam oldu hemen kontrol hapina basladim ertesi gunu kanamam kesildi.. Kontrol hapin bitmesine ragmen hala adet olmadim.. 2 gun sonra tekrar devam kullanmam gerekiyor hapi..
Doktora gitmekten korkuyorum bira psikolojik oldu galiba... Yine hamileyim diye korkuyordum test yaptım negatif çıktı... Neden regl olamadım bir fikri olan var mı??

Tgiu, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sağlıkla bir bebiş verir Allahım sana.
Ben de defalarca doğum kontrol hapına başladım. Zaten 10 yılı aşkın kullanıyorum birkaç ara dışında.
Doğum kontrol hapı biraz düzensizlik yapıyor ilk 3 ay. Tarihler düzensiz oluyor. Hatta ara kanamalar da yapabiliyor ya da kanama beklediğim zamanda gelmeyebiliyor. İstersen doktorunu arayıp danışabilirsin ama doğum kontrol hapının ilk 3 ay bazı düzensizlikler yaptığını bizzat deneyimledim.

merhaba arkadaşlar, benim sorunum biraz farklı... 4 yıldır evliyim.. Her yıl hamile kaldım ama ya kalbi durdu ya düşük yaptım :KK43: 4 kez kürtaj oldum... Son olarak 14 kasimda oldum yaklasık 1 hafta kadar kanamam oldu ardından 38. Gun hafif kanamam oldu hemen kontrol hapina basladim ertesi gunu kanamam kesildi.. Kontrol hapin bitmesine ragmen hala adet olmadim.. 2 gun sonra tekrar devam kullanmam gerekiyor hapi..
Doktora gitmekten korkuyorum bira psikolojik oldu galiba... Yine hamileyim diye korkuyordum test yaptım negatif çıktı... Neden regl olamadım bir fikri olan var mı??
Hoc test yaptirmadin mi cnm bu kadar dusuge çok geçmiş olsun bnmde iki dusugum var :(

Tesekkur ederim... Hangi kadin regl olmak icin dua eder ki??? Ben her gun dua ediyorum :(

Doktor vucut kabul etmiyor dedi test falan yapmadi.. Daha sonrasinda Viyana ya gelince burda da yaptiramadim
Banada tekrar dene diyorlar doktorlar kaç kere acı yasamaiz gerek acaba daha cnm adet birazda stresten olmA lz bnde dusuktwn snra dua ediyordum adet olim diye

Bende aynen öyleyim... Simdi 2 aydir regl olmuyorum hergun dua ediyorum... Artik hamile kalmak o kadar korkutucu ki test yaptigimda bekledigim 3-5 dk aglama krizine giriyorum pozitif cikacak diye... O aciyi tekrar yasamak istemiyorum... Haftalarca kendime gelemiyorum valla

Back