• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kpss kitabımı 25 tl ye satıyorum!

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
KPSS Murat yayınları Muhasebe- işletme (konu anlatımlı, sadece 1-2 testi çözülmüş)

KPSS Murat yayınları A Grubu Alan bilgisi soru bankası ( birkaç testi çözülmüş)

Yaklaşım Yayınları A grubu yaprak test

listede hukuk kitabı da vardı fakat artık yok :10: o yüzden üç kitap. fiyat da ona göre düştü haliyle.

daha önce http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...-kpss-kitaplarimi-uygun-fiyata-satiyorum.html konusunu açmıştım arkadaşlar fakat pek ilgi görmedi sanırım.

bu kitaplarımı kargoyu alıcının ödemesi koşuluyla 25 tl ye satıyorum. yanında da belirttiğim gibi 1-2 test dışında temiz kitaplar.

Son düzenleme:
KPSS Murat yayınları Muhasebe- işletme (konu anlatımlı, sadece 1-2 testi çözülmüş)

KPSS Murat yayınları Hukuk (konu anlatımlı, sadece 1-2 testi çözülmüş)

KPSS Murat yayınları A Grubu Alan bilgisi soru bankası ( birkaç testi çözülmüş)

Yaklaşım Yayınları A grubu yaprak test

daha önce http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...-kpss-kitaplarimi-uygun-fiyata-satiyorum.html konusunu açmıştım arkadaşlar fakat pek ilgi görmedi sanırım.

bu kitaplarımı kargoyu alıcının ödemesi koşuluyla 25 tl ye satıyorum. yanında da belirttiğim gibi 1-2 test dışında temiz kitaplar.

kpss hukuk kitabınızı almak istiyorum. basım yılı kaç? kaç tl ye verirsiniz? murat yayınları kalın olan kitap değil mi? bir de hangi şehirde oturuyorsunuz kargo açısından soruyorum..

kpss hukuk kitabınızı almak istiyorum. basım yılı kaç? kaç tl ye verirsiniz? murat yayınları kalın olan kitap değil mi? bir de hangi şehirde oturuyorsunuz kargo açısından soruyorum..

basım yılı 2011. evet o kalın kitap. sadece 1-2 test çözülmüş bazı yerlerde de altlar çizili o kadar.
tek o kitap için 15 ya da 20 düşünüyorum ama başka kitap da olursa yanında değişir tabii.
Sinop'tayım bu arada. Ptt kargo ve ups daha uygun sanırım diğerlerine göre.

o zaman 15 tl ye kabul ederseniz ben ankarada oturuyorum.
PTT | Basın Bültenleri Detay
ptt kargo 2,5 tl ye kitap gönderiyormuş, 2,5 tl i de ben öderim. yanlız ödemeyi nasıl yapacağım? eğer hesap numaranızı verirseniz size havale yapabilirim. size forumdan özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için.nasıl yapalım?

güncel..................

Son düzenleme:
Back