4 kez test yaptım silik çıktı :I

crespi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
20
2
36
1 er gün aralıklarla test yaptım hep silik çıktı 2 ayda bir adet gören biriyim acaba hamilemiyim..kan testi için dün doktora gittim..bu gün sonuçlar çıkıcak..Hanımlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum yaptığım testler hamile değilsem neden silik çıkıyor bilgisi olanlar yanıtlayabilir miiiiiiiiiiii..??????

Canim Bende beklenen adet gunumde Test yapmisdim silik cikmisdi ertesi Gun tekrar yapdim yine silik cikdi yani daha cok Erken oldugu icin silik cikiyor hamile olmassan sadece bir cizgi cikar digeri hic cikmaz yani silik bile cikmaz insallah hamissindir

cnm benadetim 4 gün geçince yapmıstım negatif cıkmıstı testi çöpe attım aradan 2 3 saat geçmişti çoook silik ikinci çizgi belirmişti acabamı dedim 1 hafta sonra yine test yaptım bu sefer negatifti degil 3 saat 3 gün orda durdu yine negatifti ama senin üçüde silikmiş eger erken yaptıysan bhcg degeleri düşük olduğu için silik çıkabiliyor inşallah hamişsindir rabbim isteyen herkese nasib etsin

kızlar bu gün çok şiddetli ağrım var adet sancımın 10 katı dayanmıyorum acile gidicez şimdi eşimi bekliorum düşük mü yaptım acaba offf kanamamda var...sizce
düşük yapan biri bu kadar acı çekior mu..bir yandan da ateşim var böbreklerim ağrıyo noldu bana birden anlamadım..cvplar için sağolun hayrılısı artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…