4 kez kürtaj 2 kez histeroskopi olmak zorunda kaldım .var mı cok kürtaj olup doğum yapabilen arkadaşlar morale ihtıyacım var 😙

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
3ü normal gebelik ,4.sü tüp bebek olmak üzere 4 adet kürtajım var malesef .en sonuncu kürtajda biraz da yapısıklık olmus 2defa da histeroskopi olmak zorunda kaldım .sonuç olarak su an rahim duvarım yeterınce kalınlaşmıyor .günde 4 estrofem ,climara bant vs kullanıyorum ama maksimüm 8.1 ölçüldü bugün .doktorum hamıle kalsam bile 12.haftada serklaj yaptırmalısın rahım içi daralmış işlemlere bağlı dedi . Merak edıyorum benım gibi cok işlem gören başkaları var mı güzel sonuca ulaşabilen

Selamlar
Benim yakın arkadaşımın arkadaşı benim bildiğim 5 kere kürtaj oldu, en son tüp bebek yaptılar ,hatta erken doğdular ve şuan 5 yaşında ikiz dünya tatlısı evlatları var..
O yüzden umutsuz olmayin..
Bu arada nar suyu rahim kalınlasmasi için iyi diyorlar, Ben bu forumda okumuştum.. bence bir araştırın ve deneyin muhakkak..
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…