• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kez kürtaj 2 kez histeroskopi olmak zorunda kaldım .var mı cok kürtaj olup doğum yapabilen arkadaşlar morale ihtıyacım var 😙

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
3ü normal gebelik ,4.sü tüp bebek olmak üzere 4 adet kürtajım var malesef .en sonuncu kürtajda biraz da yapısıklık olmus 2defa da histeroskopi olmak zorunda kaldım .sonuç olarak su an rahim duvarım yeterınce kalınlaşmıyor .günde 4 estrofem ,climara bant vs kullanıyorum ama maksimüm 8.1 ölçüldü bugün .doktorum hamıle kalsam bile 12.haftada serklaj yaptırmalısın rahım içi daralmış işlemlere bağlı dedi . Merak edıyorum benım gibi cok işlem gören başkaları var mı güzel sonuca ulaşabilen

3ü normal gebelik ,4.sü tüp bebek olmak üzere 4 adet kürtajım var malesef .en sonuncu kürtajda biraz da yapısıklık olmus 2defa da histeroskopi olmak zorunda kaldım .sonuç olarak su an rahim duvarım yeterınce kalınlaşmıyor .günde 4 estrofem ,climara bant vs kullanıyorum ama maksimüm 8.1 ölçüldü bugün .doktorum hamıle kalsam bile 12.haftada serklaj yaptırmalısın rahım içi daralmış işlemlere bağlı dedi . Merak edıyorum benım gibi cok işlem gören başkaları var mı güzel sonuca ulaşabilen
Selamlar
Benim yakın arkadaşımın arkadaşı benim bildiğim 5 kere kürtaj oldu, en son tüp bebek yaptılar ,hatta erken doğdular ve şuan 5 yaşında ikiz dünya tatlısı evlatları var..
O yüzden umutsuz olmayin..
Bu arada nar suyu rahim kalınlasmasi için iyi diyorlar, Ben bu forumda okumuştum.. bence bir araştırın ve deneyin muhakkak..
Sevgiler 🌺

Back