Kendisine gebelik takibi için başvurmuştum şu an 9 haftalik hamileyim.kendisine ilk gittiğim zaman 4 haftalik hamileyim oda evde test yaptım kendi doktorumda ızinliydi sir keseyi göreyim en azından merakım gitsin demistim.ama gitmez olaydım.benim gittiğimde kese son adet gününe göre biraz küçüktü.doktor ultrasonla muayenesinde bana hiç net konusmadi sürekli allah allah vah vah diyip durdu ne olduğunu sorduğumda kan testi istedi yaptırdım test sonucunda 2 gün sonra gelin yine kan testi yapıcaz ama sabah erken gelin sizinle işimiz uzun sürebilir dedi.ne oldu bisi mı var diyince ıste normal bir gebelik gibi gözükmediğini kesenin ufak olduğunu dış gebelikten şüphelendiğini ve keşkeyle birlikte lezyon gibi bisi de gördüğünü söyleyip durdu.ben tabii hemen ultrason görüntüsünü ve kan testi sonucunu hemen kendi doktoruma yolladim doktor beyinde söylediklerini yazdım.kendi doktorum korkulacak birşey olmadığını kesenin rahmin içinde geliştiğini söyledi hafta sonu gelin bir muayne edelim dedi...tabii doktor bey 2 gün sonra çağırdığında bn gitmedim hastaneye dışarda gidip beta hcg yaptırdım ve beta değerim iki katına çıkmamıştı hemen yine kendi doktoruma mesaj attım daha cvp gelmeyince doktor beye de yolladim bana hemen dış gebelik bu dedi yarn hemen hastaneye gelin ameliyat olmanız gerek dedi.sonra telefon eetti hayatınız riskte evde durmasanız gerek şu an dış gebelik tasiosunuz ıste bir sürü buna benzer şeyler söyledi.allahtan bi baktım kendi doktorum geç görmüş yazdıklarımı gece 11 de aradı bana aynen korkulacak hiç bişey yok gebeliğin ilk zamanlarında bu gibi durumlar ola biliyor sizin gebeliginiz dış gebelik değil dedii.tabii hafta sonu oldu kendi doktoruma kontrole gittim doktorum geç dollenme bu bariz belli kesenin içinde bebek oluşmuş bu çocuğun hayatini bu kadar erken nasil sonlandırmaya karar verilir dedi ve allah'a şükür 9 haftalik sağlıklı kalbi atan bir embrio oluştu.eger ki bir korkuya kapılıp gitseydim şu an doktor beye şuan bebeğim yaşamıyor olacaktı...allahin sevgili kuluymuşum ki temkinli davrandım.sunuda anladım gerçekten her doktora güvenip yada internette bir kaç ıyi yorumu var diye gitmemek gerekiyormus.ben yaşadığım kötü deneyimi anlatmak istediğim çünkü 1 hafta oldum oldum dirildim.herkes doktor olamıyor.umarim bnm yaşadığım bu olumsuz olayı başka kimse yasamaz
Son düzenleyen: Moderatör: