- 3 Mart 2024
- 188
- 53
- 23
- Konu Sahibi aycaceylan
kürtajla sonlanan hamileliğimde de böyle olmuştu. 6 haftalıktı belirtim yoktu kese boştu buda mı böyle. Sadece arada reflü gibi bir şey oluyor onun dışında bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer gebeliğimde hep doktora gitmiştik hatta keseyi göremediler diye dış gebelikten şüphelenip 2 gün yatış vermişlerdi. Şimdi de eşim 26 sında gidicez diye tutturdu daha öncesinde doktore göndermiyor beta dün 208 diCanım olabilir benim kuzenim hamileliği boyunca hiç bi belirti yaşamadı 7. Ayından sonra sadece kavundan midesi bulanmıştı.. yani olabilir git bi doktora istersen vakit kaybetme
Sen pazartesi sabah falan sağlık ocağına git kan ver bidaha baktır. Eşininde gözünü korkut biraz ağrım var falan de.Diğer gebeliğimde hep doktora gitmiştik hatta keseyi göremediler diye dış gebelikten şüphelenip 2 gün yatış vermişlerdi. Şimdi de eşim 26 sında gidicez diye tutturdu daha öncesinde doktore göndermiyor beta dün 208 di
Sağol bitanem öyle yapıcam haber veririmSen pazartesi sabah falan sağlık ocağına git kan ver bidaha baktır. Eşininde gözünü korkut biraz ağrım var falan de.
Herkeste belirti olmak zorunda değil canım benim. Benimde hiç ama hiç belirtin olmqdı hatta canım birşey bile çekmedi. Bebek 3 parmak uzun sqçlı doğdu ah ne miden yanmıştır dediler midem bile yanmamıştı. Bebeğin sağlıklıdır eminimkürtajla sonlanan hamileliğimde de böyle olmuştu. 6 haftalıktı belirtim yoktu kese boştu buda mı böyle. Sadece arada reflü gibi bir şey oluyor onun dışında bişey yok
Sağlıkla büyütün inşallah halamlar falan da diyorki bende hamileyken hiç belirtim olmadı galiba herkesin hamileliği gerçekten farklı oluyorHerkeste belirti olmak zorunda değil canım benim. Benimde hiç ama hiç belirtin olmqdı hatta canım birşey bile çekmedi. Bebek 3 parmak uzun sqçlı doğdu ah ne miden yanmıştır dediler midem bile yanmamıştı. Bebeğin sağlıklıdır eminim
Merhaba hayırlı olsun şimdiden göğüsleriniz ne zaman ağrımaya başladı benim şuan ağrımıyormerhabalar bende yaklaşık 5 haftalık hamileyim sadece göğüslerim çok hassas ağrıyor ve çook nadir kasığıma ağrı giriyor.
Son 4-5 gündür fark edilecek derecede ağrıyorMerhaba hayırlı olsun şimdiden göğüsleriniz ne zaman ağrımaya başladı benim şuan ağrımıyor
O zaman benim daha başlamamış olabilir değilmiSon 4-5 gündür fark edilecek derecede ağrıyor
Olabilir, hiç belirti olmadan da geçirebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsinO zaman benim daha başlamamış olabilir değilmi
Amin inşallah çok sağolunOlabilir, hiç belirti olmadan da geçirebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin
Tamamen farklı hiç bakma sen belirtiye vs. İnan bebeğin seninle ve sağlıklıSağlıkla büyütün inşallah halamlar falan da diyorki bende hamileyken hiç belirtim olmadı galiba herkesin hamileliği gerçekten farklı oluyor
Çok korkuyorum sadece şu 19 gün nasıl geçecek bilmiyorum çok sağolun inanıyorum benimle bebeğim ve sağlıklı insan kötü şeyler yaşayınca iyi şeyler çok garip geliyorTamamen farklı hiç bakma sen belirtiye vs. İnan bebeğin seninle ve sağlıklı