- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.568
-
- Konu Sahibi gezgintavuk
Eczaneden coraspin alabilirsin canm ben kullaniyorum gunde 1 tane.Hatta sordum kayinbabama kullanmam sartmi diye oneriyorum hastalarima bir sıkıntı yasayan olmadi dedi.kızlar bana da doktor folidoce diye bir ilaç verdi ama kan sulandırıcı vermedi endişelendim ..neden acaba ..kan sulandırıcı düşüğü önlüyormuş sanırım
Canım pıhtılaşma sorunu olmayanadamı veriliyor acaba birde bende pembe lekelenme oldu bir iki damla dr bişe olmaz dedi ben içsem zararı olurmu acabaEczaneden coraspin alabilirsin canm ben kullaniyorum gunde 1 tane.Hatta sordum kayinbabama kullanmam sartmi diye oneriyorum hastalarima bir sıkıntı yasayan olmadi dedi.
Canm bebegin tutunmasi icin veren doktrlsrda var danis istersen benm pihti sorunum falan yoktu ama verdi.Canım pıhtılaşma sorunu olmayanadamı veriliyor acaba birde bende pembe lekelenme oldu bir iki damla dr bişe olmaz dedi ben içsem zararı olurmu acaba
Hosgeldinn canmm aralik anneleri grubunda toplaniyoruz bekleriz.Bende de kanama olmadi Allaha sukur sadece hafif kasik agrilari uyku halindeyim :))arkadaslar mrblar bende 5 haftalık gebeyım:)cok cok mutluum mutlulugumuzu allah bozmasın arkdaslar ılk haftalarda kanama olabılırmıs bu normalmıs dedı doktorum sızde kanama oldumu bende hala olmadı cok sukur ama kasıklarımda acayıp agrı var sızde durum nedır cvp yazarsanz cok mutlu olrm
canım doktorun söylemediyse kafana göre başlama vitamine benzemez kan sulandırıcı sonuçtaCanım pıhtılaşma sorunu olmayanadamı veriliyor acaba birde bende pembe lekelenme oldu bir iki damla dr bişe olmaz dedi ben içsem zararı olurmu acaba
anniş olmanın verdiği rahatlıktır canım :) Gittiğinde haberleri de isterim :)