4 Haftalık hamileyiiim :)

kızlar aralık 2015 annelerınede gelsenıze aralıkta dogum yapcak herkez orda toplanıyoruz Allah hepmıze saglıkla meleklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsın ıns

kızlar bana da doktor folidoce diye bir ilaç verdi ama kan sulandırıcı vermedi endişelendim ..neden acaba ..kan sulandırıcı düşüğü önlüyormuş sanırım

kızlar bana da doktor folidoce diye bir ilaç verdi ama kan sulandırıcı vermedi endişelendim ..neden acaba ..kan sulandırıcı düşüğü önlüyormuş sanırım
Eczaneden coraspin alabilirsin canm ben kullaniyorum gunde 1 tane.Hatta sordum kayinbabama kullanmam sartmi diye oneriyorum hastalarima bir sıkıntı yasayan olmadi dedi.

Eczaneden coraspin alabilirsin canm ben kullaniyorum gunde 1 tane.Hatta sordum kayinbabama kullanmam sartmi diye oneriyorum hastalarima bir sıkıntı yasayan olmadi dedi.
Canım pıhtılaşma sorunu olmayanadamı veriliyor acaba birde bende pembe lekelenme oldu bir iki damla dr bişe olmaz dedi ben içsem zararı olurmu acaba

arkadaslar mrblar bende 5 haftalık gebeyım:)cok cok mutluum mutlulugumuzu allah bozmasın arkdaslar ılk haftalarda kanama olabılırmıs bu normalmıs dedı doktorum sızde kanama oldumu bende hala olmadı cok sukur ama kasıklarımda acayıp agrı var sızde durum nedır cvp yazarsanz cok mutlu olrm

Hosgeldinn canmm aralik anneleri grubunda toplaniyoruz bekleriz.Bende de kanama olmadi Allaha sukur sadece hafif kasik agrilari uyku halindeyim :))

cok sukur canım ya ıns bı sıkıntı olmaz pekı neler yıyıorsun genel olarak bana bılgı verırımısın bu arada bu ılk gebelıgım ALLAH IZIN VERIRSE INS o yuzden bıraz tecrubesızım:)

Merhaba hanımlar..ben de spiralle hamile kalmayı başaran 100 kadından biriyim :) 5 haftalık gebelik varmış ama düşük riski var bu hafta..spiraliçıkarttırdım hemen onun için düşüğe karşı progestan kullanıyorum inşallah tutunur miniğim.Herkese sağlıklı gebelikler..

anniş olmanın verdiği rahatlıktır canım :) Gittiğinde haberleri de isterim :)

Ben bugun kan verdim beta ilk ogrendigimde 46,10 du bugun 1500 olmus yukselmis cok sukur ama sanirim doktor icin biraz daha beklemeliyim cuma falan gidiyim deger katlansin ki iyice emin olalim gozuksun . zaten kesin gec dollenme adet tarihimize gore geriden geliyoruz :)) sende durumlar nasil

Ben gruba katilmayi bilmiyorum, yeniyim yardimci olur nusuniz. Aralik annesiyim ins.

Bende 4+4 gunluk hamileyim..5 gunluk gecikmem var ve bugun hcg degerim 70.siz lerin kac bana cok dusuk gibi geliyor deger

aranızda progestan bıde proluton ıgnesnı kullanan varmı bunun bebege bı zararı olurmu bı arkdasm bu ıgnenın bebege zarar verecegnı soyledı sızler katılıyormusunz

Slmmmm ben de pzt ogrendim ertesi gun doktora gittim. 4+4gunluk oldum alttan baktoi keseyi gorduk...cok ama cok sukurler olsun Rabbime...o kadar guzel bir duygu ki...benim de kasiklarim agriyor batmalar var..goguslerimde damarlarim belirginlesti..kalp atislarini duymka icin sabirsizlaniyorum..Allah evlaylaromizi kucagimiza almayo nasip etsin.

Hamile hanimlar lutfen banada yardimci olun.bat 4 mayis bel agrim var.ayrica bugun gobek deligimin yaninda bir nokta cimdik atiliyo gibi kramplar giriyo....boyle seyler yasayaniniz var mi

arkadaslar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah bize de nasip etsin biz de hamiş olalım:) tecrübelerinize dayanarak size bişey sorcaktım.. 6 mayıs ovulasyon tarihimdi. o gün çok değişik bir akıntı oldu katı gibi yani iyice emin oldum o gün yumurtladığımdan ama eşim şehir dışında olduğu için 8 mayısta birlikte olabildik.. hamilelik ihtimali olabilir mi sizce yoksa hiç umutlanmamalı mıyım? yumurtlama günleri geçtikten sonra hamile kalanınız var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…