4 Haftalık hamileyiiim :)

herkese selamlar :)) benim de evde yaptığım test pozitif çıktı yarın doktora gidicem yarına kadar heyecandan ölmezsem :110: kasık agrısı bende de var bazen sağda bazen solda ama daha çok solda; batma şeklinde.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canlarım :)

İnşallah yarın hamile olduğunu öğrenirsin canım :) beraber kucağımıza almayı nasip etsin Allah :)

Hayırlı olsun; Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bende çok fena agrı var aynı adet ağrısı gibi. ayrıca günlerdir kesilmek bilmeyen bi akıntı.. Bugün kadın dogum doktoruna gittim bi problemin yok dedi ama gebelik de göremedi kafam çok karışık napcam :KK43:(( "Reha Alperen, post: 40230651, member: 654217"]Bende 5 haftalık hamileyim göbek deliğim de bazen çekilmeler oluyor adet sancısı gibi sancılar sende de oluyor mu?[/QUOTE]
Hayırli

Bugüne kadar hep yazilanlari okumustum birgun basima gelecegi aklima gelmezdi :)) bugün hamile oldgumu ögrendim Rabbim herkese nasip etsin.Gogus uclarinda aci ve dolgunluk ateslenmeler yanaklar al al kasikta batmalar erken belirtilerdi benim icin.Elim ayagim titrio hala cok mutluyumm :emir_bebek:

İyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?
hayırlı olsun canım :KK73:hoşgeldin yeni gebelerin arasına sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşAllah:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

İyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?
Bende cuma gunu ogrendim canm 25 i sat di.ve adet gunum de sislik ve sertlik basladi halen daha var merak etme ;-) cok guzel bi duygu Allahim saglicakla kucağımkucağımiza almayi nasip etsin insallah

Bende cuma gunu ogrendim canm 25 i sat di.ve adet gunum de sislik ve sertlik basladi halen daha var merak etme ;-) cok guzel bi duygu Allahim saglicakla kucağımkucağımiza almayi nasip etsin insallah

amin canım benim inşallah buraya sağlıklı doğumlarını da nasip eder bize Allah :) sabah uyanınca normal yemek yeyince 3 aylık gibi oluyor karnım :) :)

Bende 7+4 haftalık hamileyim şişlik ve sol kasığımda ağrı oluyodu şişlik geçti ama ağrı yinede az da olsa oluyo bu arada hayırlı olsunn canım inşallah sağ salim alırsın alırız kucağımıza :emir_bebek::anneadayı:

Kızlar merhaba ben de bugün öğrendim daha 3+3 müş sat hesabına göre benim minnak :). Bende de aynen kasık ağrısı sertlik ve sıkıntı var hatta ara ara epey şiddetli ağrı giriyor acaba normal mi ?
Bir de doktora ilk ne zaman gitmek gerekiyor? Internette okuduguma göre değerler 1000in uzerine çıktığında vajinal muayanede görülüyormuş. Siz ilk ne zaman gittiniz ?

Kızlar merhaba ben de bugün öğrendim daha 3+3 müş sat hesabına göre benim minnak :). Bende de aynen kasık ağrısı sertlik ve sıkıntı var hatta ara ara epey şiddetli ağrı giriyor acaba normal mi ?
Bir de doktora ilk ne zaman gitmek gerekiyor? Internette okuduguma göre değerler 1000in uzerine çıktığında vajinal muayanede görülüyormuş. Siz ilk ne zaman gittiniz ?
Ilk gecikmede gittim valla dr a ama bisey gorunemediginden sadece kan degerime bakti ancak 6.haftada net gorunebiliyormus kese.sertlik ve arada agri hala var canm bende 5 haftaligim.istersen bi kac gun sonra yine git kan degerinde yukselme var mi bakilsin.

Kimisinin solunda Kimisinin sağında kasık ağrısı var benim yumurta sagdaydi ondan mi sağ agriyo acaba sol kasigi ağrıyanlar sizin yumurta soldamiydi acaba.ben dün tekrar kan testi yaptırdım 1000 üzeri çıktı perşembe Dr randevum var inş hersey yolundadir heyecanla bekliyorum kalp atisinida duysaydik hepimiz sağlıcakla alırız inş kucagimiza Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bi duyguymuş bu

Kimisinin solunda Kimisinin sağında kasık ağrısı var benim yumurta sagdaydi ondan mi sağ agriyo acaba sol kasigi ağrıyanlar sizin yumurta soldamiydi acaba.ben dün tekrar kan testi yaptırdım 1000 üzeri çıktı perşembe Dr randevum var inş hersey yolundadir heyecanla bekliyorum kalp atisinida duysaydik hepimiz sağlıcakla alırız inş kucagimiza Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bi duyguymuş bu
kızlar siz daha taze hamilesiniz size soriyim. Goğus ağrılarınznasl. Ne şiddette

Ben yumurtladiktan sonraki gun göğüs agrilarim basladi sertlesti halada ayni dokununca agriyo
ayy bunu demeyeydin iidi.. Bnde tam onu soracaktım. Bu ay usg den dktrum yum. Çatladığını gordu değerlendirdik tabi. Şimdi adetime 9 gun var. Goğus ağrılarım var ama oyle çoook şiddetli değil. Sence durumum nedr. Bi fikir verir misn

X