4 haftalık, görünmedi :(

Bella_Swan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
74
27
Kizlar merhaba ben pzt. aksami idrar testi ile gebe oldugumu ogrendim sonra kan testi yaptirdim, beta 464 cikti. Mide bulantisi, yogun bas donmesi ve asiri halsizlik var. Kanama ya da lekelenme olmadi. Bugun doktora gittim, hamilesin ama henuz gorunmuyo, yerlesmemis dedi. Pazartesi bi daha cagirdi. Ilk gebeligim, tecrubesizim. Sat 11 Şubat idi. :KK43: Birileri bir şeyler söylesin nolur morale ihtiyacim varr

Çok normal. Beta 2000küsürlerdeyken en erken kese görünmeye başlar.
Çok erken. 6. Haftada kese görür, 7. Haftada kalp atışını duyarsınız.

Kizlar merhaba ben pzt. aksami idrar testi ile gebe oldugumu ogrendim sonra kan testi yaptirdim, beta 464 cikti. Mide bulantisi, yogun bas donmesi ve asiri halsizlik var. Kanama ya da lekelenme olmadi. Bugun doktora gittim, hamilesin ama henuz gorunmuyo, yerlesmemis dedi. Pazartesi bi daha cagirdi. Ilk gebeligim, tecrubesizim. Sat 11 Şubat idi. :KK43: Birileri bir şeyler söylesin nolur morale ihtiyacim varr
4 haftalık görünmeyebilir vajinal mı baktı karından mı?

Gorunmez ki daha

Çok normal. Beta 2000küsürlerdeyken en erken kese görünmeye başlar.
Çok erken. 6. Haftada kese görür, 7. Haftada kalp atışını duyarsınız.
Umarim her sey yolunda gider, kaygi yapmamak cok zor zaten panik atak ve yogun anksiyete gecmisim var :KK43:

Yerleşmemişse nasıl hamile olabiliyorsunuz anlayamadım 🥲 ben 5 haftalık gittiğimde kesenin kese olup olmadığından bile emin olamamıştı doktorum, kan pıhtısı da olabilir demişti. O kan pıhtısı şuan 16 haftalık. Siz de lütfen endişelenmeyin. İnşaAllah sağlıkla ilerler.

Karından görünmemesi çok normal, sıkma canını. Vajinal görünmüştü benim 4.haftada , karından görememişti.
Vajinalden bakalim falan demedi hic direk pzt. gel tekrar dedi bi de folik asit verdi

canım benim 8 haftalıkken göründü rahat ol daha cok yeni

Coktan yerlesti o. Sadece ultrasonda gorunecek kadar buyumedi. Yerlesmese hamile olmazdiniz, beta yukselmezdi. Ne garip bi doktor ya, online mi okumus fakulteyi?
Inanin bilmiyorum ama zaten vajinal ultrason da yapmadi. Pazartesiye randevu aldim bi daha gidicem belki sonra doktor degistiririm

canım benim 8 haftalıkken göründü rahat ol daha cok yeni
Insallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zor

Insallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zo

Insallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zor
çok zor tabi ki çok iyi anlıyorum ,ben 3 düşük yaşayn biri olarak söylüyorum ki,dua etmekten ve dikkat etmekten başka çaremiz yok,eğer bir şey olacaksa inan oluyor ne engeller olursa olsun

X