- 22 Ekim 2015
- 6
- 0
- 47
-
- Konu Sahibi utkcuk2002
yerleşme gibi duruo ama sen yinrde bi doktoruna danışmerhaba kızlar 4 haftalık gebeyim. akşam kırmızı az bi kanamam oldu ertesi gün kesildi şimdi kahverengi şekilde geliyor. çok korkuyorum. bu kan neyin nesi yerleşme kanaması mı acaba başına böyle şey gelen oldumu
hepinizi öpüyorum
Oyle dusunme, kan testinden anlasilir, bebegi goremedigi icin istemesi cok dogal degilmi.. niye alttan baktirmadin ki? bu gibi durumlarda doktorunuzu dinleseniz daha iyi olur bence.doktora gittim vajinal muayene yapalım dedi ben istemedim. yukardan baktı bebek çok küçük gözükmüyor dedi yarın gel kan ver dedi anlamadım kan niye istediki düşer mi ki çok korkuyorum.
Kırmızı kanama dusuk belırtısı , o nedenle alttan muayene yapmak ıstemıstır , zaten 4. haftalık bebek karından ultrasonda gözükmez ve vajınal ultrason düşüğe sebep olmaz bu çok yanlış bir kanı. ben ilk iki muayenemı vajınal yoldan oldum, sonrakılerde karından ultrasonla devam ettık...merhaba kızlar 4 haftalık gebeyim. akşam kırmızı az bi kanamam oldu ertesi gün kesildi şimdi kahverengi şekilde geliyor. çok korkuyorum. bu kan neyin nesi yerleşme kanaması mı acaba başına böyle şey gelen oldumu
hepinizi öpüyorum
Bende de geldi korkma hamilesin gitme kanamam yoksa bekle birsey olmaz çok küçük muayene oluyoruz sürekli kan testi istiyorlar iki aylık git kalp atışı da duyarsin