4.haftalık gebeyim

utkcuk2002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
6
0
47
merhaba kızlar 4 haftalık gebeyim. akşam kırmızı az bi kanamam oldu ertesi gün kesildi şimdi kahverengi şekilde geliyor. çok korkuyorum. bu kan neyin nesi yerleşme kanaması mı acaba başına böyle şey gelen oldumu
hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar 4 haftalık gebeyim. akşam kırmızı az bi kanamam oldu ertesi gün kesildi şimdi kahverengi şekilde geliyor. çok korkuyorum. bu kan neyin nesi yerleşme kanaması mı acaba başına böyle şey gelen oldumu
hepinizi öpüyorum
yerleşme gibi duruo ama sen yinrde bi doktoruna danış

doktora gittim vajinal muayene yapalım dedi ben istemedim. yukardan baktı bebek çok küçük gözükmüyor dedi yarın gel kan ver dedi anlamadım kan niye istediki düşer mi ki çok korkuyorum.

doktora gittim vajinal muayene yapalım dedi ben istemedim. yukardan baktı bebek çok küçük gözükmüyor dedi yarın gel kan ver dedi anlamadım kan niye istediki düşer mi ki çok korkuyorum.
Oyle dusunme, kan testinden anlasilir, bebegi goremedigi icin istemesi cok dogal degilmi.. niye alttan baktirmadin ki? bu gibi durumlarda doktorunuzu dinleseniz daha iyi olur bence.

bundan önceki bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. onun için çok korkuyorum. ozaman vajinal muayene ettiler ve ertei gün çok kanamam olmuştu o yüzden korktum.

Anliyorum, o zaman kan testinden cikar heralde ne oldugu canim :KK66:

İhmal etmeyin canım aman aman. Belki normal biseydir olabilir ama olumsuz da olablir o yüzden aman diyim doktorunuzu dinleyin ve bol bol uzanın. Akliniza da kötü şeyler getirmeyin moraliniz yüksek olsun

Bende de geldi korkma hamilesin gitme kanamam yoksa bekle birsey olmaz çok küçük muayene oluyoruz sürekli kan testi istiyorlar iki aylık git kalp atışı da duyarsin

hepinizi öpüyorum
Kırmızı kanama dusuk belırtısı , o nedenle alttan muayene yapmak ıstemıstır , zaten 4. haftalık bebek karından ultrasonda gözükmez ve vajınal ultrason düşüğe sebep olmaz bu çok yanlış bir kanı. ben ilk iki muayenemı vajınal yoldan oldum, sonrakılerde karından ultrasonla devam ettık...
Senden kan ıstemesının nedenı beta hcg degerını takıp etmek arttı mı yoksa dustu mu ona bakacaktır belkıde kımyasal gebelık yasıyor olabılırsın yanı sessız dusuk , egerkı sorun yoksa da sana progesteran verın kanaman oldugu ıcın..
Lütfen ıhmal etme , bebegını kaybetmek ıstemıyorsan doktora gıt ve gereken muayenenı ol..

Bende de geldi korkma hamilesin gitme kanamam yoksa bekle birsey olmaz çok küçük muayene oluyoruz sürekli kan testi istiyorlar iki aylık git kalp atışı da duyarsin

peki kaş gün sürdü canım kanaman benim sadece gece oldu sabahta bir iki damla şimdi yok gizi kahveye döndü

X