4 haftalık gebelikte ultrasonda yumurtlama görülmesi

ciceklerisever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
54
22
30
Merhaba Arkadaşlar, Bu durum başına gelen var mı çok merak edıyorum. Geçen hafta dr kontrolune gıttıgımde doktor yumurtlama görmüş ve o haftayı değerlendirmemi istemişti. Aynı gün kan tahlilleri yapıldı beta hcg 1.20 çıktı 6 gün sonra regl olamadıgım gun akşam test yaptırdım beta 72 olmuştu. 1 bucuk gun sonunda sabah yenıden kan verdım 100,82 çıktı. Doktor ultrasonla baktı suan gormek ıcın cok erken dedı. pekı bı hafta oncekı yumurta duruyor mu dıye sordugumda hala durdugunu soyledı. %90 kendiliğinden kaybolurmuş. Enterasan geldi. Bilgisi olan başına gelen var mı cok merak edıyorum

Merhaba Arkadaşlar, Bu durum başına gelen var mı çok merak edıyorum. Geçen hafta dr kontrolune gıttıgımde doktor yumurtlama görmüş ve o haftayı değerlendirmemi istemişti. Aynı gün kan tahlilleri yapıldı beta hcg 1.20 çıktı 6 gün sonra regl olamadıgım gun akşam test yaptırdım beta 72 olmuştu. 1 bucuk gun sonunda sabah yenıden kan verdım 100,82 çıktı. Doktor ultrasonla baktı suan gormek ıcın cok erken dedı. pekı bı hafta oncekı yumurta duruyor mu dıye sordugumda hala durdugunu soyledı. %90 kendiliğinden kaybolurmuş. Enterasan geldi. Bilgisi olan başına gelen var mı cok merak edıyorum
Canım tam tarihlerini verirmisin son adet tarihi doktora gittiğin tarih hepsini verirmisin?

Çift yumurta ikizleri genelde bu şekilde oluyor. Benim ikiz gebeliğimde aralarında bir hafta fark vardı

22 ekim son adet tarihim. 11 kasim 1.20 beta, 17kasim 23:00de 72, 19 kasim sabah 11de 100,82
İliskilerinizi yazdığınız bir program kullanıyor musunuz acaba ? Şöyle kanı 11 Kasım'da verdiginizde 2 hafta 6 gjnluk oluyor aslında 6 gjnluk ve kanda gozukmemesi normal 17 Kasım'da 3 hafta 5 günlük oluyor. Şimdi aynı yerde mi verdiniz kanınızı ve kan.verme saatleriniz neydi?

İliskilerinizi yazdığınız bir program kullanıyor musunuz acaba ? Şöyle kanı 11 Kasım'da verdiginizde 2 hafta 6 gjnluk oluyor aslında 6 gjnluk ve kanda gozukmemesi normal 17 Kasım'da 3 hafta 5 günlük oluyor. Şimdi aynı yerde mi verdiniz kanınızı ve kan.verme saatleriniz neydi?
11 kasim oglen 14:20de vermistim kani-medicalpark
17 kasim aksam 23:00 ozelbaska hastane
19 kasim sabah 11:00 gibi 100,82 medicalpaek.
Iliskileri yazdigim bir program yok malwsef

11 kasim oglen 14:20de vermistim kani-medicalpark
17 kasim aksam 23:00 ozelbaska hastane
19 kasim sabah 11:00 gibi 100,82 medicalpaek.
Iliskileri yazdigim bir program yok malwsef
Simdi şöyle soyliyeyim 48 saatte bir betaniz ortalama iki katına yakın yüzde 66 en az artması bekleniyor. Ama bu aynı labaratuvar da verdiğiniz kanlar için geçerli. Şimdi sizin hem tam iki gün değil hemde farklı yerler ona rağmen artış var korkmayın güzel ilerlemiş rakibinizi aynı hastanede 48 saatti tamamlayip yaptırırsanız betanizin güzel yükselip yükselmesini görürsünüz

X