• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalik gebelikte kanama

Selmaselma1994

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
26
6
1
30
Herkeze merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya size başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum 4 haftalik hamileyim 2 gün önve gece çok hafif bir kanamam olsu var la yok arasinda sabah kaltiğımda daha yoğun kahverengi leker oldu ardından bir kaç saat sonra daha kırmızı adet kanaması gibi hemen acile gittim kontrol ettiler ama bor şey göremiyoruz dediler kan aldîlar sonuçlari bekledik ordanda birşey çıkmadı hani düşûk var mı yok mu bilmiyorum aranızda böyle olan var mı lütfen kızlar cevap verirseniz çok sevinirim

Bhcg bakılmasi gerekir bakilmistir da eğer degerin azalırsa düşük olur eğer değerinde sıkıntı görmediyle yerlesme kanamasidir progestan vermedi mi cnm

Kullanıyorum ama yinede çok korkuyorum acaba düşük mü diye bu gün daha az kanamam var yani varla yok arasında ultrasonda belli olmaması normal mi sizce?

Kullanıyorum ama yinede çok korkuyorum acaba düşük mü diye bu gün daha az kanamam var yani varla yok arasında ultrasonda belli olmaması normal mi sizce?
Bebeğin olması gereken haftada mı 4 haftalık kese görülmesi mümkün olmuyo bazen 5 haftadan itibaren görünmeye başlıyo vajinal ultrasonla baktı mı doktorun gebelik başlangıç haftanla şu anki hafta bebekle uyumlu mu ultrason? Yerleşme kanaması olabilir Progestana devam et bi iki gün ayakta fazla iş yapma yat dinlen tekrar hcg ye baktır 2 günde bir artış oluyosa Allah’ın izniyle bi problem Yok demektir

Çok panik bilmiyorum umarım her şey yolundadır dünden beri ağlıyorum düştü diyorum korkuyorum hafta sonuda tamamen panik yaptim

Çok panik bilmiyorum umarım her şey yolundadır dünden beri ağlıyorum düştü diyorum korkuyorum hafta sonuda tamamen panik yaptim
Bak Balım bu kadar panik iyi değil bebeğin için anlıyorum elinde değil ama yapma sen panik stres yaptıkça bebeğin de vücudun da daha çok etkilenecek sen dua et tevekkül et herşeyin Allahtan geldiğini unutma lütfen biliyorsan bol bol inşirah suresi oku.. stres panik yapmamaya çalış o seninle birlikte böyle düşün şakır şakır kanaman Yok sonuçta korkma lütfen

Haklısın isyan etmiyorum kesinlikle Allah her şeyin hayırlısını nasib etsin diyorum veren de Allah alanda dua ediyorum mucize olsun düşük olmasįn diye umarım yerleşme kanamasıdır bu arada seninde böyle problemin oldu mu?

Haklısın isyan etmiyorum kesinlikle Allah her şeyin hayırlısını nasib etsin diyorum veren de Allah alanda dua ediyorum mucize olsun düşük olmasįn diye umarım yerleşme kanamasıdır bu arada seninde böyle problemin oldu mu?
Oldu maalesef canım bende kanama falan olmadı 8 haftalıkken kalbi durdu düşmesini falan beklemedim 2 gün her ihtimale karşı bekledik baktık kalbi atmıyo kürtaj oldum bu Arada farklı doktorlara da gittim tabi o 2 gün zarfında sağlıksız bebekmiş vücut onu dışarı atmış doğsaymış sağlık problemleri olurmuş zaten belki bir ömür ağlayacaktım 1 ay ağladım Allah’ın dediği olur inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek sahibi olurum ben de bunun için çabalıyorum 🤷🏻‍♀️ Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen stres yapma meleğin seninle şu an ve onu panik yapıp huzursuz etme kendi kendine vesveselendirme dur bakalım hele🤗

Oldu maalesef canım bende kanama falan olmadı 8 haftalıkken kalbi durdu düşmesini falan beklemedim 2 gün her ihtimale karşı bekledik baktık kalbi atmıyo kürtaj oldum bu Arada farklı doktorlara da gittim tabi o 2 gün zarfında sağlıksız bebekmiş vücut onu dışarı atmış doğsaymış sağlık problemleri olurmuş zaten belki bir ömür ağlayacaktım 1 ay ağladım Allah’ın dediği olur inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek sahibi olurum ben de bunun için çabalıyorum 🤷🏻‍♀️ Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen stres yapma meleğin seninle şu an ve onu panik yapıp huzursuz etme kendi kendine vesveselendirme dur bakalım hele🤗
Çok üzüldüm geçmiş olsun umarım yakında tekrar bebek sahibi olyrsun müjdeli haberleri bekliyorum

Çok teşekkür ederim Allah hepimize yardımcı olsun herkez bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah
Çok fazla olumsuz yorum okuyup kendine de bebeğe de eziyet etme 😄 ben niye onca şey söylüyorum ablamı söylemiyorum ki sana belki içini rahatlatır ablamın 2 hamileliği de kanamalı düşük tehlikeli oldu tuvalet hariç 3 ay kalkmayacaksın dedi doktor da tabi o kadar da yatmadı Ablam kanaması durdu falan ev içi iş yapmaya devam etti şu an başında 2 tane canavar var 🤦🏻‍♀️

Çok fazla olumsuz yorum okuyup kendine de bebeğe de eziyet etme 😄 ben niye onca şey söylüyorum ablamı söylemiyorum ki sana belki içini rahatlatır ablamın 2 hamileliği de kanamalı düşük tehlikeli oldu tuvalet hariç 3 ay kalkmayacaksın dedi doktor da tabi o kadar da yatmadı Ablam kanaması durdu falan ev içi iş yapmaya devam etti şu an başında 2 tane canavar var 🤦🏻‍♀️
Teşekkürler birazda olsa morel oluyor insana

Herkeze merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya size başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum 4 haftalik hamileyim 2 gün önve gece çok hafif bir kanamam olsu var la yok arasinda sabah kaltiğımda daha yoğun kahverengi leker oldu ardından bir kaç saat sonra daha kırmızı adet kanaması gibi hemen acile gittim kontrol ettiler ama bor şey göremiyoruz dediler kan aldîlar sonuçlari bekledik ordanda birşey çıkmadı hani düşûk var mı yok mu bilmiyorum aranızda böyle olan var mı lütfen kızlar cevap verirseniz çok sevinirim
kese gorunmeden deger dusmesınden anlasılır sadece . nasıl sonuc cıkmadı derken degerınız baslangıc degere kıyasla dusmemıs mı? kımyasal gebelık gecırıyor olabılırsınız kanama olup sonlanmayan gebelık de var ayrıca. yapabılecegınız tek sey dınlenmek ve sabırla beklemek. rabbım hayırlı olanı versın. :dua:

Merhaba benim de bugün başıma geldiği şuan bende kan sonucunu bekliyorum bebeğini sağlıklı Bir şekilde kucağına aldın mi

Merhabalar sizin son durumunuz ne oldu ben normalde cok duzenli adet oluyorum gectigimiz hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 cikti tum belirtiler var bu sabah kanamam oldu 10 gundur geciyor adetim adetmi oluyorum yerlesme kanamasimi acaba bir fikri olan varsa cevap verebilirmi

Back