• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık gebelikte ilişki sonrası kanama

samnur03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
38
Merhabalar ben 4 haftalık gebeyim bugün eşimle ilişkiye girdik ve hemen ardından açık pembemsi bi kanama oldu ama sonrasında her hangi birşey gelmedi başına gelen varmı lütfen bilgilendirirmisiniz

önemli bir sey oşduğunu sanmıyorum ama ilk 12 hafta doktorlar ilişki önermiyor. kanama devam etmezse endişelenmenize gerek yok.

Doktorunuzla bi paylaşın, tahriş de olabilir ama riskli bi gebelik de olabilir belli bi süre yasaklıyorlar bu durumda ilişkiyi

İlk gebeliğimde doktorum ilişkiye gönül rahatlığıyla girebilirsiniz demişti o bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendim bu gebeliğim 2.5 yıl ardından oldu henüz doktora gözükmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ama bugün böyle birşey olunca eğer riskli bir durumsa doktora başvurayım diye yazdım önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı

Şuanda her hangi bir şekilde kanama veya lekelenme yok

İlk gebeliğimde doktorum ilişkiye gönül rahatlığıyla girebilirsiniz demişti o bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendim bu gebeliğim 2.5 yıl ardından oldu henüz doktora gözükmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ama bugün böyle birşey olunca eğer riskli bir durumsa doktora başvurayım diye yazdım önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı
O zaman hiç riske atmayın. İlk 3 ay yerleşme evresi henüz kasılmalar zararlı olabilir

Zaten bugünden sonra doktor girin desede ben giremem korkudan çok teşekkür ederim

Back