Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 haftalık gebelik progesteron 32 iyi mi yardım edin canlar
Sevgili kızkardeşlerim bundan önce 1 kürtaj 2 düşüğüm var. Çok arastırma yapıldı ama kesin şundandır denilemedi. Her gebeliğimde progesteron hormonum düşük oluyordu. Bugün tam 4 haftalık doktora gittim beta 662 progesteron 32. Doktorum yarın arayacak sonuclarla ilgili. Sizce bu sefer olur mu ne dersiniz? Sonuçlarına göre kan sulandırıcı iğne ve progestan baslıcaz dedi doktorum ama cok sabırsızım. Bu değerlerle sağlıklı gebelik elde eden var mı? Birde yoğun bel ağrısı ve sağ karnımda ağrı var doktor normal dedi ama bilemiyorum artk herseyden korkuyorum. Hadi canım kardeşlerim aynı yollardan geçenler bu mübarek günde bana dua ve yardım etsin ne olur
Perinatoloğa gittik o ne önerirse onu yaptık pıhtılaşma testi, rahim filmi, spermiogram. Sadece benim 2 gende heterozigot pıhtılaşma cıktı. Bu bel ağrısı normal midir sizce ya gebeliğin daha başında bu kadar ağrır mı
Ben de folatim aşırı düşük çıktı bu da kesin pıhtılaşma yapar demiyorum ama 15 olmalı folat dedi. B12 çinko ve folat ( folik asit verdi ama ben folat formunda aldım oceannn)
Ben de folatim aşırı düşük çıktı bu da kesin pıhtılaşma yapar demiyorum ama 15 olmalı folat dedi. B12 çinko ve folat ( folik asit verdi ama ben folat formunda aldım oceannn)
Nazlilar bence 5 yaşında oğlum var anne ben büyüdükçe sen yaslancksn nenem gibi olup bebek doğurabilir msn diye sordu bana az önce kardeş istemeye başladı da neler hesap ediyor
Nazlilar bence 5 yaşında oğlum var anne ben büyüdükçe sen yaslancksn nenem gibi olup bebek doğurabilir msn diye sordu bana az önce kardeş istemeye başladı da neler hesap ediyor
Ya gerçekten naz niyaz olsa çekmeye razıyım 9 ay. Ama sürekli sonu hüsran olunca artık psikolojisi bozuluyor insanın.
Ayy 5 yaşında çok bilmiş oluyorlar ya hahhahaha yerim ben onu kısa zamanda kardeşi olsun inşallahh
Ya gerçekten naz niyaz olsa çekmeye razıyım 9 ay. Ama sürekli sonu hüsran olunca artık psikolojisi bozuluyor insanın.
Ayy 5 yaşında çok bilmiş oluyorlar ya hahhahaha yerim ben onu kısa zamanda kardeşi olsun inşallahh