4 Haftalık Gebelik Beta

Sareali36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
190
Puanlar
18
Kızlar 1 yıllık bekleyiş sona erdi tedavisiz şekilde 4 haftalık olduğunu öğrendim PCO’luyum şükür oldu Allah hepinizin kucağını doldursun sizce 4 haftaya göre değer iyi mi henüz keseyi görmedik nolur beni yalnız bırakmayın süreçte

Eklentiler

• FC1B8E64-45E2-4F96-8B86-C727F577EA2A.png
    108,7 KB · Görüntüleme: 71
Evet tam yeni adet gecikmesi zamanlarındaki sonuç gibi. O da zaten 4. Hafta diye geçiyor :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Evet tam yeni adet gecikmesi zamanlarındaki sonuç gibi. O da zaten 4. Hafta diye geçiyor :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ay çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım sizce değer iyi mi evet adetim 3-4 gün geçti haftaya çağırdı doktor inşallah isteyen herkese versin allah

Ay çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım sizce değer iyi mi evet adetim 3-4 gün geçti haftaya çağırdı doktor inşallah isteyen herkese versin allah
Değer iyi gibi ama iki güne bir artışina bakmak lazım. Tek değerden malesef anlasilmayabilir. Bazen kimyasal gebelik vs de bu sonuçta çıkabilir. İki güne bir iki katı artıyorsa sağlıklı bir gebelik diye düşünebilir. Ama ben olumlu olduğunu düşünüyorum umarımda öyledir

Çok teşekkür ederim desteğiniz için buna gerçekten çok ihtiyacım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…