Şu an 14 haftalık hamileyimSonucunuz ne oldu? Ben de koyulaşmayan testlerle uğraşıyorum su an
Merhabalar öncelikle hayırlı olsunŞu an 14 haftalık hamileyim
Tşk ederim. Ben de softec kullanmıştım test olarak, daha yalancı negatif verdiğini hiç yorumlayan birini görmedim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Merhabalar öncelikle hayırlı olsunbenim dün erken gebelik testim freely silik çizgi çıktı sabahda kan verdim ve 2 adet daha erken gebelik testi aldım biri days comfort diğeri softec ve softec pozitif görünüyor comfort negatif kan tahlilim akşam çıkıcak heyecanlıyım çok
Merhaba bende bugün softec ile test yaptım bu şekilde çıkınca aynı markanın ikinci testini denedi. Oda aynı çıktı adetime bir gün var sizce doğruluk payı nedir
TebriklerMerhaba bende bugün softec ile test yaptım bu şekilde çıkınca aynı markanın ikinci testini denedi. Oda aynı çıktı adetime bir gün var sizce doğruluk payı nedir
Days comport galiba onunla bende yaptım 3 test ve hepsinde de ilk 4 dk da silik çizgi vardı kan verdim ve 2.18 çıktı...TebriklerBen de bu kadar belirgin değildi çizgi. Size tavsiyem netleştirmek için kan verin hiç psikolojik olarak hırpalanmayın. Test +20 değerlerde ölçüm yapmaya başlıyor bilginiz olsun. Ben testi yaptıktan 4 gün sonra kan verdiğimde 182 yi gördüm değer olarak.
Softech marka testDays comport galiba onunla bende yaptım 3 test ve hepsinde de ilk 4 dk da silik çizgi vardı kan verdim ve 2.18 çıktı...
2.18 değerden sonra ne oldu ?Days comport galiba onunla bende yaptım 3 test ve hepsinde de ilk 4 dk da silik çizgi vardı kan verdim ve 2.18 çıktı...
Bugün çıktı o değer pazartesi günü tekrar kan vericem inşallah vardır diye umut ediyorum2.18 değerden sonra ne oldu ?
Bugün çıktı o değer pazartesi günü tekrar kan vericem inşallah vardır diye umut ediyorum
Sence ben pazartesi gitsem çıkmaz mı küsürlü rakam olması beni şüphelendirdiben 2.70 li değerleri gördüm ilk dr hamile değilsin derken ben geç döllenme diye gülmüştüm o kadar eminsen 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde 182 yi gördük
Biraz beklemenizi tavsiye ederim bu defa kimyasal gebelik şüphesinde kalırsınızSence ben pazartesi gitsem çıkmaz mı küsürlü rakam olması beni şüphelendirdi
Yinede pozitifse bile görmek istiyorum sence çıkabilir mi var mı ihtimalBiraz beklemenizi tavsiye ederim bu defa kimyasal gebelik şüphesinde kalırsınız
Varsa çıkabilirYinede pozitifse bile görmek istiyorum sence çıkabilir mi var mı ihtimal