4 gündür kırmızıya dönmeyen çizgi

SH3MS

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
445
446
arkadaşlar c.tesi günü test yaptım ve belirgin bi çizgi çıktı testi her gün tekrarladım ama koyulaşmıyor bilgisi olan var mı ? erken gebelik testi c.tesi olan kaset test bugün bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• 20240917_162530.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 243
  • 20240915_134531.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 241
Şu an 14 haftalık hamileyim
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun benim dün erken gebelik testim freely silik çizgi çıktı sabahda kan verdim ve 2 adet daha erken gebelik testi aldım biri days comfort diğeri softec ve softec pozitif görünüyor comfort negatif kan tahlilim akşam çıkıcak heyecanlıyım çok

Tşk ederim. Ben de softec kullanmıştım test olarak, daha yalancı negatif verdiğini hiç yorumlayan birini görmedim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Merhaba bende bugün softec ile test yaptım bu şekilde çıkınca aynı markanın ikinci testini denedi. Oda aynı çıktı adetime bir gün var sizce doğruluk payı nedir
Tebrikler Ben de bu kadar belirgin değildi çizgi. Size tavsiyem netleştirmek için kan verin hiç psikolojik olarak hırpalanmayın. Test +20 değerlerde ölçüm yapmaya başlıyor bilginiz olsun. Ben testi yaptıktan 4 gün sonra kan verdiğimde 182 yi gördüm değer olarak.

Days comport galiba onunla bende yaptım 3 test ve hepsinde de ilk 4 dk da silik çizgi vardı kan verdim ve 2.18 çıktı...

Bugün çıktı o değer pazartesi günü tekrar kan vericem inşallah vardır diye umut ediyorum
ben 2.70 li değerleri gördüm ilk dr hamile değilsin derken ben geç döllenme diye gülmüştüm o kadar eminsen 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde 182 yi gördük

ben 2.70 li değerleri gördüm ilk dr hamile değilsin derken ben geç döllenme diye gülmüştüm o kadar eminsen 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde 182 yi gördük
Sence ben pazartesi gitsem çıkmaz mı küsürlü rakam olması beni şüphelendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…