- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Doğru abla,çocuk o gün eve gelmemiş annesi babaya söylemiyor eve gelmedi diye arkadaşında kalmıştır diye düşünmüş, ben bu olayda maalesef ihmal oldugunu düşünüyorum belki anne babaya söyleseydi ve çıkıp aransaydı çocuk bulunabilirdi.Hürriyette cesedin çocuğun evine 500m. yakında bir su kuyusunda bulunduğu yazıyor.:26:
Dün anne Müge Anlı da kaybolduktan 1 gün sonra polise gittiklerini söylemiş:26:
İlk kez bir çocuk ölümü bu kadar şüpheli geldi bana.:26:
Doğru abla,çocuk o gün eve gelmemiş annesi babaya söylemiyor eve gelmedi diye arkadaşında kalmıştır diye düşünmüş, ben bu olayda maalesef ihmal oldugunu düşünüyorum belki anne babaya söyleseydi ve çıkıp aransaydı çocuk bulunabilirdi.
Hürriyette cesedin çocuğun evine 500m. yakında bir su kuyusunda bulunduğu yazıyor.:26:
Dün anne Müge Anlı da kaybolduktan 1 gün sonra polise gittiklerini söylemiş:26:
İlk kez bir çocuk ölümü bu kadar şüpheli geldi bana.:26:
Doğru abla,çocuk o gün eve gelmemiş annesi babaya söylemiyor eve gelmedi diye arkadaşında kalmıştır diye düşünmüş, ben bu olayda maalesef ihmal oldugunu düşünüyorum belki anne babaya söyleseydi ve çıkıp aransaydı çocuk bulunabilirdi.
Bencede sanki anne, babanin bir parmagi var bu iste. Yada en azindan söylemedigi seyler var.
Yoksa "bir gece gelmedi, arkadasinda oldugunu düsünüyordum" hayatta yutulur bir bahane degil.
İnsan merak eder ya.
Çocuk okuldan eve gelse ,ben arkadaşımda kalıcam diye evden çıksa gene bi derece.
Hiçbirşey söylemeden kayboluyor,anne de arkadaşındadır diyor:26:
Hiç mantıklı değil ya.
Ölen çocuk yazında kaybolmuş gece 11 de eve gelmiş aile o zaman çıkıp aramış,annesi konuşuyordu pazardan eve gelirken babası 5 lira para vermiş fakat çocuk evin yolunu kaybetmiş sora sora eve gelmiş çocuk.O gün beraber oldugu arkadaşının ailesi ile de pek samimi değillermiş galiba yani birbirlerini pek tanımıyor aileler.Hiç mantikli degil oky. Yani annesi böyle düsünmüsse demekki bu sikça görülen bir olay.
O zaman insan yine düsünüyor, bu nasil bir aile diye.
Dokuz yasindaki çoçuk öyle hiç kimseye bildirmeden arkadasinda kaliyor.
Ki bu çagda üstelik cep telefonu, whatsapp,.. bilmem ne var.
Hiç degilse arkadasin annesi aramasi lagzimdi "çoçugun bizde" diye.
Ya çoooook sorumsuz bir aile, çoçuklari hiç umrunda degil, yada gerçekten bu isin içinde parmaklari var.
Ne yazikki bu ihtimal günümüzce o kadar uçta degil. Cocuklarini öldüren anne baba var
bi internet kafenin karşısındaki parkta oynuyomuş galiba, kafedeki birileri mi yaptı ki
bir de diyolarki çocukları evlerde bilgisayarın başına hapsediyorsunuz, napsın millet, birlikte çıksa ana baba duracağı dışarda 1 saat, bir çocuğun dışardaki enerjisine nasıl yetişecekler, otursun bilgisayarının başında daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?