4 gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut'un cesedi bulundu

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu.

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi.

Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın, 25 Nisan Cuma günü eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/4-gundur-kayip-olan-9-yasindaki-umutun-cesedi-bulundu

Son düzenleme:
Bnde izlıorm suanda Müge Anlı da.
İçim acıdı yaa çok üzüldm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hürriyette cesedin çocuğun evine 500m. yakında bir su kuyusunda bulunduğu yazıyor.:26:
Dün anne Müge Anlı da kaybolduktan 1 gün sonra polise gittiklerini söylemiş:26:
İlk kez bir çocuk ölümü bu kadar şüpheli geldi bana.:26:

3 gundur Akhisarda degilim duymadim hic bu haberi ben Kuzum benim kucucuksun daha ya off cok kotu oldum yemin ederim.Agladim agliycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her kaybolan çocuğun tecavüz ve/veya ölüm haberi geliyor. Çocuklarımızı koruyamıyoruz artık...
"Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar; Ya ölmeli cellatlar ya da hiç doğmamalı çocuklar...

bütün kaybolan çocuklar ölü bulunuyor..
Ne kadar sapık bir toplum haline geldik. pazarda ödüm kopuyor resmen çocuğuma bir şey olacak diye..
biz ne kadar güzel bir zamanda çocuk olmuşuz.

Doğru abla,çocuk o gün eve gelmemiş annesi babaya söylemiyor eve gelmedi diye arkadaşında kalmıştır diye düşünmüş, ben bu olayda maalesef ihmal oldugunu düşünüyorum belki anne babaya söyleseydi ve çıkıp aransaydı çocuk bulunabilirdi.

Hey Allah'ım 9 yaşında çocuk eve gelmiyor arkadaşında kalmıştır diye önemsenmiyor!! Bu nasıl bir ihmal sorumsuzluk! İnsan 25 yaşında çocuğu bile eve gelmese arar merak eder bu daha 9 yaşında ya 9!! Var bunda bir iş.

9 yaşındaki bi cocuk nasıl arkadaşta kaldı diye yalan söylüyebiliyoki anne...
insanın içi içine yer ya. tamam ben kocama yalan söyledim ama cocugum nerde. içim yanar ya...
anne degilim. ama böyle düşünüyorum ben...

Bencede sanki anne, babanin bir parmagi var bu iste. Yada en azindan söylemedigi seyler var.
Yoksa "bir gece gelmedi, arkadasinda oldugunu düsünüyordum" hayatta yutulur bir bahane degil.

Bencede sanki anne, babanin bir parmagi var bu iste. Yada en azindan söylemedigi seyler var.
Yoksa "bir gece gelmedi, arkadasinda oldugunu düsünüyordum" hayatta yutulur bir bahane degil.

İnsan merak eder ya.
Çocuk okuldan eve gelse ,ben arkadaşımda kalıcam diye evden çıksa gene bi derece.
Hiçbirşey söylemeden kayboluyor,anne de arkadaşındadır diyor:26:
Hiç mantıklı değil ya.

İnsan merak eder ya.
Çocuk okuldan eve gelse ,ben arkadaşımda kalıcam diye evden çıksa gene bi derece.
Hiçbirşey söylemeden kayboluyor,anne de arkadaşındadır diyor:26:
Hiç mantıklı değil ya.

Hiç mantikli degil oky. Yani annesi böyle düsünmüsse demekki bu sikça görülen bir olay.
O zaman insan yine düsünüyor, bu nasil bir aile diye.
Dokuz yasindaki çoçuk öyle hiç kimseye bildirmeden arkadasinda kaliyor.
Ki bu çagda üstelik cep telefonu, whatsapp,.. bilmem ne var.
Hiç degilse arkadasin annesi aramasi lagzimdi "çoçugun bizde" diye.

Ya çoooook sorumsuz bir aile, çoçuklari hiç umrunda degil, yada gerçekten bu isin içinde parmaklari var.
Ne yazikki bu ihtimal günümüzce o kadar uçta degil. Cocuklarini öldüren anne baba var

bence de 30 yaşında adam bile eve gelmese insan trafiğe kaldı acaba gibisinden meraktan arar kaldı ki 9 yaşında çocuk ailesine haber vermeden arkadaşında kalır mı nasıl aramazlar ki böyle ihmarkarlıkta görmedim

bir şeyler var gibi , şu sıralar ne kadarda arttı böyle şeyler yaaaa

bi internet kafenin karşısındaki parkta oynuyomuş galiba, kafedeki birileri mi yaptı ki

bir de diyolarki çocukları evlerde bilgisayarın başına hapsediyorsunuz, napsın millet, birlikte çıksa ana baba duracağı dışarda 1 saat, bir çocuğun dışardaki enerjisine nasıl yetişecekler, otursun bilgisayarının başında daha iyi

hayret bırseyya 9 yasında bır çocuk nasıl gıdr arkadaşında kalır dıye dusunulur
gıttı bır yavrucak daha off

Ölen çocuk yazında kaybolmuş gece 11 de eve gelmiş aile o zaman çıkıp aramış,annesi konuşuyordu pazardan eve gelirken babası 5 lira para vermiş fakat çocuk evin yolunu kaybetmiş sora sora eve gelmiş çocuk.O gün beraber oldugu arkadaşının ailesi ile de pek samimi değillermiş galiba yani birbirlerini pek tanımıyor aileler.

Son düzenleme:

Müge anlının programında bir bisiklet çalma olayı söylediler programı pek izleyemedim ama olayla bir bağlantısı olabilir mi diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…