4 gunde bronzlasmak... imkansizmi

canım sabah 8 den 11 e kadar. daha sonra da 4ten 7-8 e kadar bebeyağını sürüp yatıyosun. çok güzel kararıyosun. benden tavsiye.

Sana bu yazin favorisini soyluyorum muttlaka dene ustelik de hesapli!
Bikac unluden de tavsiyesini duydum, bi tanidigim 4 gunde kapkara olmus donmus puruzsuzdu de teni :)) BEBAK

İlk iki gun spf50 lik bi gunes koruyucu kullan ki hem tenin alissin hem zarar gormesin, bronz bi ten icin saglikli bi zemin olusturuyoruzz:)) merak edersen tavsiyem hawaian tropic bu arada

Son iki gunsee koruyucuyu surup cildine yedirdikten snra BEBAK gunes bakim sutu kakao ozlu olani kahverengi sisede, onu alip suruyosunn

Gunes banyosu ardindan daa Vaseline cocoa glow, bi de dudaklarini da bol bol nemlendir sakin unutma,iyi tatillerr:)

Son düzenleme:
havaı tropık doğru yazdımmı bılmıyorum heryerdede bulunuyor sıyah sısede.sıvı olduğu ıcın kolay suruluyor.tek basına yavaş bronzlaştırıyor.kıpadan kucuk vazelın kutusu gıbı bır seydede havuçlu krem vardı onuda aldım.once sıvıyı ustunede kremı kolay surdum harıka oldu.

önerini dikkate alıcam teşekkür ederim

garnıerin bronzlaştırıcısını düşünmüştüm bende
o olur galiba..

hmmmsss bunu da yazdım

canım sabah 8 den 11 e kadar. daha sonra da 4ten 7-8 e kadar bebeyağını sürüp yatıyosun. çok güzel kararıyosun. benden tavsiye.

bebe yağını aldım geçen sene kullandım 1 haftada bronzlaştım.
süre kısa olunca işe yarayıp yaramayacağından endişelendim...

valla buları duyunca bronzlaşmak istemedim geçmiş olsun...

bende eşime onu diyorum bana sakına dokunma sürekli güneşte olcam dedim
oda ol da gör bakayım yoğurt sür dersen beni bulamazsın dedi
soyulmasını onlemem gerek işte...

asidi bitmiş colayıda dökersen uzerıne cok guzel bronzlastırıyor ama halk plajında ıse bunu nasıl yapabılırsın bılemıyorum

kola mı denemedim ama arı marı gelirse
ama yok genede onu yapamam

evet en çok korktuğum olay bu kıpkırmızı olmak
ahhh denize havuza bi girsem nasıl yüzerim de imkanım yok girmeye offf tatil benim neyimmeee

bende eşime onu diyorum bana sakına dokunma sürekli güneşte olcam dedim
oda ol da gör bakayım yoğurt sür dersen beni bulamazsın dedi
soyulmasını onlemem gerek işte...

Canım valla bildiğim, o saatler arasında güneş ışınlarına doğrudan maruz kalırsan hangi krem olursa olsun yeterli olmuyor ve haşlanıyorsun, ve öylen yanınca da soyulmak kaçınılmaz. Ben sürekli nemlendirdim vücudumu, yoğurtta sürdüm :) üstelik tatil bitince solaryuma girmeye başladım ama 2 hafta soyulmam geçmedi. Çünkü kendim açık tenliyim, buğday tenler soyulmuyor gibi bişey mesela, şuan gitsem bu tenimle, tenim bronz diye ne acı çekerim, ne soyulurum. Kuzenim gidiyor 2 aya yakın kalıyor ilk 1 sene gittiğinde parmak üstlerime kadar soyuldum, dizlerim mosmordu resmen yanıktım diyor. O da o hatayı yapmış, sarışın bir de güneşte çok kalmış koruyucusuz, ama avantajı tatilinin uzun olmasıydı, 1 kere soyuldum bir daha istediğim gibi güneşlendim birşey olmadı diyor teni alıştığı için.

Hatta bu yüzden hep derler denize gitmeden önce 1-2 seans solaryuma girin falan diye. Benim sana tavsiyem o saatlerde güneşte çok az kal.

Düşünsene, tatilin zaten 4 gün, ilk günden broznlaşıcam diye yatarsın güneşin altında 1 saat, ki ben acayip sıkıldım 10 dk yattıysam 30 dk oturdum. :) Hiç bu şekilde yanabileceğim aklımın ucundan geçmedi. Bi de 2 gün öncesi koruyucu sürdüm, güneşte fazla kalmadım, kortuğumdan çok farklı birşey oldu sanki :)

En iyi bronzlaştıran güneş 3 ile 7 arasıymış diye duymuştum bir arada bunu da eklemiş olayım :)

Son düzenleme:
Ben de bembeyaz olmak istiyorum beyaz elbise ve simsiyah ten hoş değil bence, hafif buğday gibi güzel olur.

Ben de bembeyaz olmak istiyorum beyaz elbise ve simsiyah ten hoş değil bence, hafif buğday gibi güzel olur.

Bende beyaz tenliyim, beyaz kalabilmek için koruyucusuz sokağa çıkmamak lazım sanırım, illa görünen yerler hafif değişiyor ve bu sefer amele gibi hissediyorum kendimi :) gülşen bir ara beyazdı, şimdi nasıl bilmiyorum ama onun beyazlığı çok hoşuma gidiyordu :) Ama yine de bronz olmayı tercih ediyorum o da zenci gibi simsiyah değil kahvrengi, altın gibi parlayan ışıl ışıl bronzluk hoşuma gidiyor.

tarifi bile inanılmaz tebessüm yapıyor
kahvrengi, altın gibi parlayan ışıl ışıl bronzluk wwwooww

Aslında denize havuza girdikten sonra güneşlenmek daha faydalı oluyor bronzlaşmakta. Bende bol bol güneş kremi ve kakao yağı sürmeyi düşünüyorum :)

herkesin ten rengi farklıdır benim için bu olay imkansız
çünkü hep kızarırım hiç bronzlaşamadan tatili bitiririm kaç gün olursa olsun ciğer gibi kızarırım

herkesin ten rengi farklıdır benim için bu olay imkansız
çünkü hep kızarırım hiç bronzlaşamadan tatili bitiririm kaç gün olursa olsun ciğer gibi kızarırım

geçen senelerde nasıldım hiç hatırlamıyorum.
çünkü böyle bir gayem olmamıştı. ten rengim nasıldı tatilden döndüğümde soyuldummmu hiç hatırlamıyorum...

30 faktorlu krem
Kakao ve havuc yagi
Gunes sonrasi krem vucud kuru boulemi

İlk gün denize girmeden önce, çıktıktan sonra sürekli koruyucunu sür. Güzel güneşlen koruyucuyla, sorun olmaz.
Havuç yağı biraz kızartıyormuş diye duydum. Kuzenim esmer, o sevmemiş havuç yağını. Sadece kakao yağı kullansan olur bence.
İkinci gün eğer hala beyazsan bir fark olmadıysa tekrar aynısı yap. Yada düşük korumalı bronzlaştırıcılardan al. Ama aldığın bronzlaştırıcının kalitesi de önemli. Krem şeklinde olanlar var. Birde yağ şeklinde. İkisi de iyi diye biliyorum aralarında bir fark yoktur bence.
Üçüncü ve dördüncü gün istediğin bronzlaştırıcıyı kullanabilirsin bence sorun olmayacaktır. Sadece iyi korun, güzel güneşlen. İyi tatiller.

teşekkür ederim ne yapmam grektiğine senin ve diğer arkadaşlarımın yazdıklarınla karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…