4 gunde bronzlasmak... imkansizmi

canım sabah 8 den 11 e kadar. daha sonra da 4ten 7-8 e kadar bebeyağını sürüp yatıyosun. çok güzel kararıyosun. benden tavsiye.

Sana bu yazin favorisini soyluyorum muttlaka dene ustelik de hesapli!
Bikac unluden de tavsiyesini duydum, bi tanidigim 4 gunde kapkara olmus donmus puruzsuzdu de teni :)) BEBAK;)

İlk iki gun spf50 lik bi gunes koruyucu kullan ki hem tenin alissin hem zarar gormesin, bronz bi ten icin saglikli bi zemin olusturuyoruzz:)) merak edersen tavsiyem hawaian tropic bu arada;)

Son iki gunsee koruyucuyu surup cildine yedirdikten snra BEBAK gunes bakim sutu kakao ozlu olani kahverengi sisede, onu alip suruyosunn

Gunes banyosu ardindan daa Vaseline cocoa glow, bi de dudaklarini da bol bol nemlendir sakin unutma,iyi tatillerr:)

Son düzenleme:
havaı tropık doğru yazdımmı bılmıyorum heryerdede bulunuyor sıyah sısede.sıvı olduğu ıcın kolay suruluyor.tek basına yavaş bronzlaştırıyor.kıpadan kucuk vazelın kutusu gıbı bır seydede havuçlu krem vardı onuda aldım.once sıvıyı ustunede kremı kolay surdum harıka oldu.

İlk iki gun 30 veya min 15 20 yle çık gunese derim ben... Yoksa mahfolursun kabarırsın morarırsın ben bu sene gunes alerjisi oldum kasındım kabardım. Hem de çabuk soyulursun. Sakın hemen kakoları havucları surme ıkı gun hıc olmazsa bır cildin alışsın kırılsın.. Son iki gün de vur dibine :)) arkadadlsrın dedikleri de iyi ama bir öneri daha sana bir fikir daha johnsons baby yağı dehşet yakıyor inanamazsın .. Ama lutfen 3.ve 4.gun kullan perişan olursun yoksa. Artı gittiğin yerde iskele varsa ordan şezlong kapmaya çalış rüzgarla anlamadan bunalmadan yanarsın. İyi tatiller :)

önerini dikkate alıcam teşekkür ederim :1:

havaı tropık doğru yazdımmı bılmıyorum heryerdede bulunuyor sıyah sısede.sıvı olduğu ıcın kolay suruluyor.tek basına yavaş bronzlaştırıyor.kıpadan kucuk vazelın kutusu gıbı bır seydede havuçlu krem vardı onuda aldım.once sıvıyı ustunede kremı kolay surdum harıka oldu.

garnıerin bronzlaştırıcısını düşünmüştüm bende
o olur galiba..

Sana bu yazin favorisini soyluyorum muttlaka dene ustelik de hesapli!
Bikac unluden de tavsiyesini duydum, bi tanidigim 4 gunde kapkara olmus donmus puruzsuzdu de teni :)) BEBAK;)

İlk iki gun spf50 lik bi gunes koruyucu kullan ki hem tenin alissin hem zarar gormesin, bronz bi ten icin saglikli bi zemin olusturuyoruzz:)) merak edersen tavsiyem hawaian tropic bu arada;)

Son iki gunsee koruyucuyu surup cildine yedirdikten snra BEBAK gunes bakim sutu kakao ozlu olani kahverengi sisede, onu alip suruyosunn

Gunes banyosu ardindan daa Vaseline cocoa glow, bi de dudaklarini da bol bol nemlendir sakin unutma,iyi tatillerr:)

hmmmsss bunu da yazdım :1:

canım sabah 8 den 11 e kadar. daha sonra da 4ten 7-8 e kadar bebeyağını sürüp yatıyosun. çok güzel kararıyosun. benden tavsiye.

bebe yağını aldım geçen sene kullandım 1 haftada bronzlaştım.
süre kısa olunca işe yarayıp yaramayacağından endişelendim...

çok beyazsan aman dikkat ilk gün koruyucu sür benden söylemesi
bembeyaz olmasam da beyaz tenli grubuna giriyorum bronzlaşmaya bayılırım ama bi kere kötü bi tecrübem oldu bol bol yağlandım güneşlendim sırtım ciğer gibi oldu acıma hissi hiç önemli değil bşy yok ama öyle bi yanmışım ki kaşıntıdan öldüm elimi çekemiyorum sırtımdan zaten tam yetişemiyorum duvarlara sürtücem nerdeyse
bulunduğumuz yerde eczane hastane yok taa nereye gitmen lazım bi muayenehane vardı bazı günler doktor olurmuş orda şansıma o gün ordaydı 2 iğne yaptı 2 kalçamdan bi de hap ve krem verdi kendime geldim

ilk gün koruyucu krem sür sonra da hatta ilk saatler koruyucu sür sonra yağlan bence işkenceye dönmesin tatilin

valla buları duyunca bronzlaşmak istemedim :1: geçmiş olsun...

Ben 1 gün yüksek faktörlü krem kullandım, herkes vücudunu alıştır haşlanma dedi, tatilim 9 gündü ama 2 gün hava kötüydü. Güneşi gördüğüm gün dokunmayın bana dedim ve bronzlaştırıcı sürdüm direkt, 11' le 2 arası güneşte fazla kalmışım resmen haşlandım kulaklarıma kadar hemde, ne yatabildim, ne kalkabildim. Sonrası 2 gün de o yanıklardan dolayı güneşte uzun elbiselerle oturmak zorunda kaldım ve tatilimde erken bitti, acı ve soyulma cabası, bu arada eda taşpınar yoğun bronzlaştırıcı kullandım, bir tane daha var korumalı bronzlaştırıcı 15 spf sanırım, almayı düşünüyorsan 2' sini al, dönüşümlü olarak kullanın yazıyor sitesinde. Ve ne yaparsan, ne sürersen sür yine de 11' le- 2 arası güneşte fazla kalmamaya çalış.

bende eşime onu diyorum bana sakına dokunma sürekli güneşte olcam dedim :1:
oda ol da gör bakayım yoğurt sür dersen beni bulamazsın dedi :1:
soyulmasını onlemem gerek işte...

asidi bitmiş colayıda dökersen uzerıne cok guzel bronzlastırıyor ama halk plajında ıse bunu nasıl yapabılırsın bılemıyorum

kola mı denemedim ama arı marı gelirse :1:
ama yok genede onu yapamam :1:

bronzlasayım dıye kesın ıstakoz gıbı yanarsın 4 gunde mumkun degıl pürüzsüz bronzlasmak sadece bıkıni izlei belırır bu normal olanı ama sen bronzlasayım dıe cok asırı guneste kalırsan o beyaz elbısenın altında pürüzsüz bır ten degıl yanmıs yarı kabukları soyulmus kızarmıs bı derı olusur dun markete gıderken bı kadın sere serpe gunese yatmıs saat oglen 1 sırtı simisyah olmus ayrıyetten tum soyulmus kabuk. ıcımden ne acelen var dedım :) sende oyle olmayasın ben hıc guneslenmıyorum sana tavsıyem yaglan n eyagı sureceksen denızde yan guneste yanarsan kotu olursun ben hep yuzeken yanıyorum hıcte kabuk mabuk olmaz

evet en çok korktuğum olay bu kıpkırmızı olmak :1:
ahhh denize havuza bi girsem nasıl yüzerim de imkanım yok girmeye offf tatil benim neyimmeee :(

bende eşime onu diyorum bana sakına dokunma sürekli güneşte olcam dedim :1:
oda ol da gör bakayım yoğurt sür dersen beni bulamazsın dedi :1:
soyulmasını onlemem gerek işte...

Canım valla bildiğim, o saatler arasında güneş ışınlarına doğrudan maruz kalırsan hangi krem olursa olsun yeterli olmuyor ve haşlanıyorsun, ve öylen yanınca da soyulmak kaçınılmaz. Ben sürekli nemlendirdim vücudumu, yoğurtta sürdüm :) üstelik tatil bitince solaryuma girmeye başladım ama 2 hafta soyulmam geçmedi. Çünkü kendim açık tenliyim, buğday tenler soyulmuyor gibi bişey mesela, şuan gitsem bu tenimle, tenim bronz diye ne acı çekerim, ne soyulurum. Kuzenim gidiyor 2 aya yakın kalıyor ilk 1 sene gittiğinde parmak üstlerime kadar soyuldum, dizlerim mosmordu resmen yanıktım diyor. O da o hatayı yapmış, sarışın bir de güneşte çok kalmış koruyucusuz, ama avantajı tatilinin uzun olmasıydı, 1 kere soyuldum bir daha istediğim gibi güneşlendim birşey olmadı diyor teni alıştığı için.

Hatta bu yüzden hep derler denize gitmeden önce 1-2 seans solaryuma girin falan diye. Benim sana tavsiyem o saatlerde güneşte çok az kal.

Düşünsene, tatilin zaten 4 gün, ilk günden broznlaşıcam diye yatarsın güneşin altında 1 saat, ki ben acayip sıkıldım 10 dk yattıysam 30 dk oturdum. :) Hiç bu şekilde yanabileceğim aklımın ucundan geçmedi. Bi de 2 gün öncesi koruyucu sürdüm, güneşte fazla kalmadım, kortuğumdan çok farklı birşey oldu sanki :)

En iyi bronzlaştıran güneş 3 ile 7 arasıymış diye duymuştum bir arada bunu da eklemiş olayım :)

Son düzenleme:
Ben de bembeyaz olmak istiyorum beyaz elbise ve simsiyah ten hoş değil bence, hafif buğday gibi güzel olur.

Ben de bembeyaz olmak istiyorum beyaz elbise ve simsiyah ten hoş değil bence, hafif buğday gibi güzel olur.

Bende beyaz tenliyim, beyaz kalabilmek için koruyucusuz sokağa çıkmamak lazım sanırım, illa görünen yerler hafif değişiyor ve bu sefer amele gibi hissediyorum kendimi :) gülşen bir ara beyazdı, şimdi nasıl bilmiyorum ama onun beyazlığı çok hoşuma gidiyordu :) Ama yine de bronz olmayı tercih ediyorum o da zenci gibi simsiyah değil kahvrengi, altın gibi parlayan ışıl ışıl bronzluk hoşuma gidiyor.

Bende beyaz tenliyim, beyaz kalabilmek için koruyucusuz sokağa çıkmamak lazım sanırım, illa görünen yerler hafif değişiyor ve bu sefer amele gibi hissediyorum kendimi :) gülşen bir ara beyazdı, şimdi nasıl bilmiyorum ama onun beyazlığı çok hoşuma gidiyordu :) Ama yine de bronz olmayı tercih ediyorum o da zenci gibi simsiyah değil kahvrengi, altın gibi parlayan ışıl ışıl bronzluk hoşuma gidiyor.

tarifi bile inanılmaz tebessüm yapıyor :1:
kahvrengi, altın gibi parlayan ışıl ışıl bronzluk wwwooww

Aslında denize havuza girdikten sonra güneşlenmek daha faydalı oluyor bronzlaşmakta. Bende bol bol güneş kremi ve kakao yağı sürmeyi düşünüyorum :)

herkesin ten rengi farklıdır benim için bu olay imkansız
çünkü hep kızarırım hiç bronzlaşamadan tatili bitiririm kaç gün olursa olsun ciğer gibi kızarırım :D

herkesin ten rengi farklıdır benim için bu olay imkansız
çünkü hep kızarırım hiç bronzlaşamadan tatili bitiririm kaç gün olursa olsun ciğer gibi kızarırım :D

geçen senelerde nasıldım hiç hatırlamıyorum.
çünkü böyle bir gayem olmamıştı. ten rengim nasıldı tatilden döndüğümde soyuldummmu hiç hatırlamıyorum...
:1::1:

30 faktorlu krem
Kakao ve havuc yagi
Gunes sonrasi krem vucud kuru boulemi

İlk gün denize girmeden önce, çıktıktan sonra sürekli koruyucunu sür. Güzel güneşlen koruyucuyla, sorun olmaz.
Havuç yağı biraz kızartıyormuş diye duydum. Kuzenim esmer, o sevmemiş havuç yağını. Sadece kakao yağı kullansan olur bence.
İkinci gün eğer hala beyazsan bir fark olmadıysa tekrar aynısı yap. Yada düşük korumalı bronzlaştırıcılardan al. Ama aldığın bronzlaştırıcının kalitesi de önemli. Krem şeklinde olanlar var. Birde yağ şeklinde. İkisi de iyi diye biliyorum aralarında bir fark yoktur bence.
Üçüncü ve dördüncü gün istediğin bronzlaştırıcıyı kullanabilirsin bence sorun olmayacaktır. Sadece iyi korun, güzel güneşlen. İyi tatiller.:3:

İlk gün denize girmeden önce, çıktıktan sonra sürekli koruyucunu sür. Güzel güneşlen koruyucuyla, sorun olmaz.
Havuç yağı biraz kızartıyormuş diye duydum. Kuzenim esmer, o sevmemiş havuç yağını. Sadece kakao yağı kullansan olur bence.
İkinci gün eğer hala beyazsan bir fark olmadıysa tekrar aynısı yap. Yada düşük korumalı bronzlaştırıcılardan al. Ama aldığın bronzlaştırıcının kalitesi de önemli. Krem şeklinde olanlar var. Birde yağ şeklinde. İkisi de iyi diye biliyorum aralarında bir fark yoktur bence.
Üçüncü ve dördüncü gün istediğin bronzlaştırıcıyı kullanabilirsin bence sorun olmayacaktır. Sadece iyi korun, güzel güneşlen. İyi tatiller.:3:

teşekkür ederim ne yapmam grektiğine senin ve diğer arkadaşlarımın yazdıklarınla karar verdim...

Back