Kizlar iyi geceler...
Allahima cok sukur dert sayilmaz ama konuyu forum icinde arastirdim fakat coook eski konulardi...
Allahimin izniyle 4 gunluk tatil yapcam.
Fakat 4 gunde cildimi bronzlastirabilir miyim...
Beyaz tenliyim. Dondugumuzde kuzenimin dugunu var ve beyaz elbise giycem istiyorumki esmerlesiyim simsiyah oluyum...
Bunu becerebilecek onerileriniz varmi...
tatilden bugun geldım.ben bıle bronzlasabılıyorsam kı bembeyazım sızde ıstedıgınız gıbı bronzlaşırsınız.bronzlastırıcı aldım kendıme.bırde kucuk krem kutusunda havuçlu olanlar varya 2tl ondan.once bronzlaştırıcımı surdum ustunede havuçluyu krem gıbı zor suruluyor ama bronzlaştırıcım sıvı olunca kolay oldu surmesı.gayette güzel yandım günde 1 saatle hemde.
havuç yağı ve ya kakao yağını deneyebilirsin canım :82:
hahayt o kadar karıştırmadan bi tanesini seç sür, bence kakao yağı iyidir bi dene bakalım havuç ye bide o da bronzluğa yardımcı oluyormuş
Havucla bronzlasmak mivallahi hic duymadim. Cuvalla alirim artik
Ilk defa bronzlasmak istiyorum o da sirf catlaklarim kaybolsun hemde dugun icin...
Valla bronzlasacagimi bileyim pehlivan olurum
Zaten denize havuza hic giremiycem ...
denize gir deniz suyuyla da bronzlaşılır ama tuzlu kalma çok su lekesi olursun yanarken dikkat et ha bide güneş sonrası krem kullan ki hemencecik soyulmayasın
Beyazsan ilk gün +30 faktörlü bir koruyucu kullan. Düşük korumalı kremler zamanla bronzlaştırıyor ve soyulmuyorsun aynı zamanda.
Birden bronzlaştırıcı sürersen soyulursun çünkü onlarda koruma yok. İkinci gün kakao yağı, birde eda taşpınarın bronzlaştırıcısını övüyorlar. Ona da bir bak. Bence başarabilirsin.....
Bobrek yetmezliginden dolayi malesef giremiycem kesin emir mikrop kapma durumu var... o zaman ilk alacagim kakao ve havuc ya bide gunes sonrasi krem
4 gunde olurmuki tenim istedigim renk
aynen öyle iyi tatiller canımcım geçmiş olsun bu arada yaz bize oralardan :82:
Bence olabilir. Tabi düzgün güneşlenmen lazım. Beyaz tenini kırmızı yapabilirsin bilinçsiz güneşlenerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?