4 gunde bronzlasmak... imkansizmi

melekmis

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
309
120
323
Ankara
Kizlar iyi geceler...
Allahima cok sukur dert sayilmaz ama konuyu forum icinde arastirdim fakat coook eski konulardi...
Allahimin izniyle 4 gunluk tatil yapcam.
Fakat 4 gunde cildimi bronzlastirabilir miyim...
Beyaz tenliyim. Dondugumuzde kuzenimin dugunu var ve beyaz elbise giycem istiyorumki esmerlesiyim simsiyah oluyum...
Bunu becerebilecek onerileriniz varmi...

tatilden bugun geldım.ben bıle bronzlasabılıyorsam kı bembeyazım sızde ıstedıgınız gıbı bronzlaşırsınız.bronzlastırıcı aldım kendıme.bırde kucuk krem kutusunda havuçlu olanlar varya 2tl ondan.once bronzlaştırıcımı surdum ustunede havuçluyu krem gıbı zor suruluyor ama bronzlaştırıcım sıvı olunca kolay oldu surmesı.gayette güzel yandım günde 1 saatle hemde.

Kizlar iyi geceler...
Allahima cok sukur dert sayilmaz ama konuyu forum icinde arastirdim fakat coook eski konulardi...
Allahimin izniyle 4 gunluk tatil yapcam.
Fakat 4 gunde cildimi bronzlastirabilir miyim...
Beyaz tenliyim. Dondugumuzde kuzenimin dugunu var ve beyaz elbise giycem istiyorumki esmerlesiyim simsiyah oluyum...
Bunu becerebilecek onerileriniz varmi...

havuç yağı ve ya kakao yağını deneyebilirsin canım :82:

tatilden bugun geldım.ben bıle bronzlasabılıyorsam kı bembeyazım sızde ıstedıgınız gıbı bronzlaşırsınız.bronzlastırıcı aldım kendıme.bırde kucuk krem kutusunda havuçlu olanlar varya 2tl ondan.once bronzlaştırıcımı surdum ustunede havuçluyu krem gıbı zor suruluyor ama bronzlaştırıcım sıvı olunca kolay oldu surmesı.gayette güzel yandım günde 1 saatle hemde.

Bronzlastirici hangisi

hahayt o kadar karıştırmadan bi tanesini seç sür, bence kakao yağı iyidir bi dene bakalım havuç ye bide o da bronzluğa yardımcı oluyormuş :64:

hahayt o kadar karıştırmadan bi tanesini seç sür, bence kakao yağı iyidir bi dene bakalım havuç ye bide o da bronzluğa yardımcı oluyormuş :64:

Havucla bronzlasmak mi :1: vallahi hic duymadim. Cuvalla alirim artik :1:
Ilk defa bronzlasmak istiyorum o da sirf catlaklarim kaybolsun hemde dugun icin...
Valla bronzlasacagimi bileyim pehlivan olurum :1:
Zaten denize havuza hic giremiycem ...

Havucla bronzlasmak mi :1: vallahi hic duymadim. Cuvalla alirim artik :1:
Ilk defa bronzlasmak istiyorum o da sirf catlaklarim kaybolsun hemde dugun icin...
Valla bronzlasacagimi bileyim pehlivan olurum :1:
Zaten denize havuza hic giremiycem ...

denize gir deniz suyuyla da bronzlaşılır ama tuzlu kalma çok su lekesi olursun yanarken dikkat et ha bide güneş sonrası krem kullan ki hemencecik soyulmayasın :32:

Beyazsan ilk gün +30 faktörlü bir koruyucu kullan. Düşük korumalı kremler zamanla bronzlaştırıyor ve soyulmuyorsun aynı zamanda.
Birden bronzlaştırıcı sürersen soyulursun çünkü onlarda koruma yok. İkinci gün kakao yağı, birde eda taşpınarın bronzlaştırıcısını övüyorlar. Ona da bir bak. Bence başarabilirsin.....:1:

denize gir deniz suyuyla da bronzlaşılır ama tuzlu kalma çok su lekesi olursun yanarken dikkat et ha bide güneş sonrası krem kullan ki hemencecik soyulmayasın :32:

Bobrek yetmezliginden dolayi malesef giremiycem kesin emir mikrop kapma durumu var... o zaman ilk alacagim kakao ve havuc ya bide gunes sonrasi krem

Beyazsan ilk gün +30 faktörlü bir koruyucu kullan. Düşük korumalı kremler zamanla bronzlaştırıyor ve soyulmuyorsun aynı zamanda.
Birden bronzlaştırıcı sürersen soyulursun çünkü onlarda koruma yok. İkinci gün kakao yağı, birde eda taşpınarın bronzlaştırıcısını övüyorlar. Ona da bir bak. Bence başarabilirsin.....:1:

4 gunde olurmuki tenim istedigim renk

İlk iki gun 30 veya min 15 20 yle çık gunese derim ben... Yoksa mahfolursun kabarırsın morarırsın ben bu sene gunes alerjisi oldum kasındım kabardım. Hem de çabuk soyulursun. Sakın hemen kakoları havucları surme ıkı gun hıc olmazsa bır cildin alışsın kırılsın.. Son iki gün de vur dibine :)) arkadadlsrın dedikleri de iyi ama bir öneri daha sana bir fikir daha johnsons baby yağı dehşet yakıyor inanamazsın .. Ama lutfen 3.ve 4.gun kullan perişan olursun yoksa. Artı gittiğin yerde iskele varsa ordan şezlong kapmaya çalış rüzgarla anlamadan bunalmadan yanarsın. İyi tatiller :)

bronzlasayım dıye kesın ıstakoz gıbı yanarsın 4 gunde mumkun degıl pürüzsüz bronzlasmak sadece bıkıni izlei belırır bu normal olanı ama sen bronzlasayım dıe cok asırı guneste kalırsan o beyaz elbısenın altında pürüzsüz bır ten degıl yanmıs yarı kabukları soyulmus kızarmıs bı derı olusur dun markete gıderken bı kadın sere serpe gunese yatmıs saat oglen 1 sırtı simisyah olmus ayrıyetten tum soyulmus kabuk. ıcımden ne acelen var dedım :) sende oyle olmayasın ben hıc guneslenmıyorum sana tavsıyem yaglan n eyagı sureceksen denızde yan guneste yanarsan kotu olursun ben hep yuzeken yanıyorum hıcte kabuk mabuk olmaz

asidi bitmiş colayıda dökersen uzerıne cok guzel bronzlastırıyor ama halk plajında ıse bunu nasıl yapabılırsın bılemıyorum

Ben 1 gün yüksek faktörlü krem kullandım, herkes vücudunu alıştır haşlanma dedi, tatilim 9 gündü ama 2 gün hava kötüydü. Güneşi gördüğüm gün dokunmayın bana dedim ve bronzlaştırıcı sürdüm direkt, 11' le 2 arası güneşte fazla kalmışım resmen haşlandım kulaklarıma kadar hemde, ne yatabildim, ne kalkabildim. Sonrası 2 gün de o yanıklardan dolayı güneşte uzun elbiselerle oturmak zorunda kaldım ve tatilimde erken bitti, acı ve soyulma cabası, bu arada eda taşpınar yoğun bronzlaştırıcı kullandım, bir tane daha var korumalı bronzlaştırıcı 15 spf sanırım, almayı düşünüyorsan 2' sini al, dönüşümlü olarak kullanın yazıyor sitesinde. Ve ne yaparsan, ne sürersen sür yine de 11' le- 2 arası güneşte fazla kalmamaya çalış.

Son düzenleme:
çok beyazsan aman dikkat ilk gün koruyucu sür benden söylemesi
bembeyaz olmasam da beyaz tenli grubuna giriyorum bronzlaşmaya bayılırım ama bi kere kötü bi tecrübem oldu bol bol yağlandım güneşlendim sırtım ciğer gibi oldu acıma hissi hiç önemli değil bşy yok ama öyle bi yanmışım ki kaşıntıdan öldüm elimi çekemiyorum sırtımdan zaten tam yetişemiyorum duvarlara sürtücem nerdeyse
bulunduğumuz yerde eczane hastane yok taa nereye gitmen lazım bi muayenehane vardı bazı günler doktor olurmuş orda şansıma o gün ordaydı 2 iğne yaptı 2 kalçamdan bi de hap ve krem verdi kendime geldim

ilk gün koruyucu krem sür sonra da hatta ilk saatler koruyucu sür sonra yağlan bence işkenceye dönmesin tatilin

Back