Bence çok erken yapmışsın test gününden önce idrara karışmama ihtimali de var sakın idrar testi yüzünden moralini şu an bozma bana kalırsa onuncu gün kan testi yaptır en garanti yöntem o ben ilk denemem de öyle yaptırmıştım evde test yapmıyorum şu an ikinci denemem ve bence yapılmaması gerek varsa bile insanın moralı bozuluyorArkadaşlar merhaba, transferimin 4. gününde kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Bu konuyla ilgili daha önce kaset test yapıp erken dönemde negatif çıkıp daha sonra pozitif gören var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 günlük dondurulmuş çift embriyo transferi.
Arkadaşlar merhaba, transferimin 4. gününde kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Bu konuyla ilgili daha önce kaset test yapıp erken dönemde negatif çıkıp daha sonra pozitif gören var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 günlük dondurulmuş çift embriyo transferi.
Benim 3. Denemem, birincisi negatifti, 2. Tuttu ama bebeğimi 19+5'de kalbi durdu ve bu 3. Maalesef negatif gibi duruyor. Şimdi 6 ay kadar ara vereceğim. Son embriyolarim kaldı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bence çok erken yapmışsın test gününden önce idrara karışmama ihtimali de var sakın idrar testi yüzünden moralini şu an bozma bana kalırsa onuncu gün kan testi yaptır en garanti yöntem o ben ilk denemem de öyle yaptırmıştım evde test yapmıyorum şu an ikinci denemem ve bence yapılmaması gerek varsa bile insanın moralı bozuluyor
Öncelikle amin diyorum duanıza.Benim 3. Denemem, birincisi negatifti, 2. Tuttu ama bebeğimi 19+5'de kalbi durdu ve bu 3. Maalesef negatif gibi duruyor. Şimdi 6 ay kadar ara vereceğim. Son embriyolarim kaldı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Belirtiniz varmıydı acaba şu şu olabilir diyeceğiniz5.gun emriyosu 7.gunde kast testle 37 kusurle iki gebeligimi öğrendim siz çok erken davranmissiniz sıkmayın canınızı ama7.gunu yapipta çıkmazsa ozmn düşünülür negatiflik
Hiç belirti aramadım ikisindede hatırlamıyorum canm sadece kürtaj olduğum zaman kese içinde bebeği bir hafta daha beklediğim zaman biranda midem bulandi çok kötü bir sonraki gün kanamayla gittiğimde doktora bebek oluşmuş ama kalp atışı henüz erken demişlerdi haftası dolunca düşük oldu zaten bence belirti aramayın akışına bırakın rutin hayatınıza dvam edinBelirtiniz varmıydı acaba şu şu olabilir diyeceğiniz
Aslında çok haklısın belirtisi olup negatif olan var hiç belirti almadan pozitif alan var gene bu karın ağrısı kasık ağrısı ile pozitif alan var yani her açıdan baktığında aslında şans ve nasip işiHiç belirti aramadım ikisindede hatırlamıyorum canm sadece kürtaj olduğum zaman kese içinde bebeği bir hafta daha beklediğim zaman biranda midem bulandi çok kötü bir sonraki gün kanamayla gittiğimde doktora bebek oluşmuş ama kalp atışı henüz erken demişlerdi haftası dolunca düşük oldu zaten bence belirti aramayın akışına bırakın rutin hayatınıza dvam edin
Aynen siz sadece kafanızı rahatlatın tutunacagini dusunun pozitif enerji verin emriyonuzaAslında çok haklısın belirtisi olup negatif olan var hiç belirti almadan pozitif alan var gene bu karın ağrısı kasık ağrısı ile pozitif alan var yani her açıdan baktığında aslında şans ve nasip işi
Zaten çoğu belirti adet ile aynı ayır ayırt etmek için gerçekten ilk kan testi gerekiyor
Aynen siz sadece kafanızı rahatlatın tutunacagini dusunun pozitif enerji verin emriyonuza
Bende 2020 in ilk ayinde baskadim 2021 Aralık ayında pozitifi gördüm şükürElimden geleni yapıyorum ama 3.5 senedir hiç pozitif sonuç almamış biri olarak bir yanım hep negatif buna üzülüyorum ya ben böyle düşündüğüm için olmazsa diye
Gerçi pozitif duygu nasıl bir şey bilmediğim için de böyle düşünüyor olabilirim ama elimden geleni yapıyorum beslenmeme ekstra dikkat ediyorum bu sefer eşim de sağ olsun çok yardımcı
Havucu her kahvaltıda yiyorum bir tane havucun yarısını yiyorum havuç büyük olduğu için çiğ fındık badem sonra ceviz içi yiyorum her gün bir tane yumurta ve yarım avokado yiyorum peynirimi tüketiyorumBende 2020 in ilk ayinde baskadim 2021 Aralık ayında pozitifi gördüm şükürhavuç suyu veya havuç tüketin bol su için ben kese boş bir hafta daha bekleyelim dediğinde doktorum bunlara dikkat ettim bilmiyorum etkisi varmı ama bu aklımdaki bunada dikkat edin
Hadi bakalım dualarım sizinle haberinizi paylasin benimledeHavucu her kahvaltıda yiyorum bir tane havucun yarısını yiyorum havuç büyük olduğu için çiğ fındık badem sonra ceviz içi yiyorum her gün bir tane yumurta ve yarım avokado yiyorum peynirimi tüketiyorum
Paketli gıdaları tamamen bıraktım kahve tüketmiyorum aslında günde bir fincan Türk kahvesini çok severim her gün akşam bir bardak maksimum iki bardak açık çay içiyorum sebze balık et bunları tüketmeye çalışıyorum tavuk falan
Hani derler ya bütün tuşlara bastım gerçekten öyle bu sefer çok dikkatliyim beslenme konusunda
Umarım Rabbim bu sefer nasip eder
Çok teşekkür ederimHadi bakalım dualarım sizinle haberinizi paylasin benimlede
Hadi bakalım dualarım sizinle haberinizi paylasin benimlede
İnşallahDualarınızı eksik etmeyin çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?