• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Gün test yapanlar

Nikoakca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
30
4
36
Arkadaşlar merhaba, transferimin 4. gününde kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Bu konuyla ilgili daha önce kaset test yapıp erken dönemde negatif çıkıp daha sonra pozitif gören var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 günlük dondurulmuş çift embriyo transferi.

Arkadaşlar merhaba, transferimin 4. gününde kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Bu konuyla ilgili daha önce kaset test yapıp erken dönemde negatif çıkıp daha sonra pozitif gören var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 günlük dondurulmuş çift embriyo transferi.
Bence çok erken yapmışsın test gününden önce idrara karışmama ihtimali de var sakın idrar testi yüzünden moralini şu an bozma bana kalırsa onuncu gün kan testi yaptır en garanti yöntem o ben ilk denemem de öyle yaptırmıştım evde test yapmıyorum şu an ikinci denemem ve bence yapılmaması gerek varsa bile insanın moralı bozuluyor

Benimde bugün transferimin 5 günü bugün dayanamayıp test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün yaptigimda çıkmamıştı sıkma canını bi kaç gün sonra tekrar yap

Back