Bebek Beslenmesi 4 gün sonra çalışmaya başlıycam, bebeğim biberonu ve mamayı almıyor?Ne yapabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Okullar açılınca bende başlıycam çalışmaya, ben yokken mecburen bebeğime biberon maması verilecek(sütüm sağacak kadar yok).Bebeğim 4,5 aylık.
Ancaaak arasıra biberon alan bebek şimdi almıyor, iyice acıksın diye bekliyoruz ama yok banamısın demiyor üç farklı başlık denedim (geniş ağızlı damla, dar ağızlı damla ve damaklı), iki farklı mama denedim(ülker hero ve milupa aptamil)..
ama almıyor işte ağzında biberonun ucunu dolaştırıyor çiğner gibi yapıyor emmiyor, memeyi verince emiyor ama. bikaç defa nasıl olduysa içti ama şimdi içmiyor.3 aylıkken dışarı çıkınca sütümü sağıp bırakırdım ozaman içerdi.
çalışmaya başlayınca ne yapacağım ben eve gelene kadar açmı duracak ya.
Varmı bu koda bilginiz yada tecrübeniz, bana yardımcı olurmusunuz.

Bu arada kaşıkla verdiğimizde ağzından püskürtüyor.

Son düzenleme:
canım tam 4 ay kızıma mama ve biberon vermeye çalıştım ama almadı
evde 7-8 tane biberon ve bisürü biberon emziği var hiçbirini almadı
denemediğim çöpe atmadığım mama kalmadı ne zamanki sütüm kesilip
bir gün boyunca aç kalınca mamayı içti meme emen bebekler biberon istemiyor
işe başlayınca mecbur kalınca içicek merak etme

en fazla bir iki gün huysuzluk yapar ama açlık galip gelince biberona saldırıyorlar

canım ben de öğretmenim ayın 1inde başladık biz aynı sıkıntıdaydım ben de ne emzik ne de biberon almıyodu bizimki,ama ben gidince mecbur yemek zorunda kaldı,bi de süt iznin var unutma,idareciler ona göre düzenlemek zorundalar programı,evin yakınsa gelip emzirebilirsin ben öyle yapıyorum..

bakalım ya belki acıkınca yer şimdiye kadarki saatimiz 4,5 saat ben dayanamayıp emzirdim. acaba diyorum şu 4. aydan itibaren olan kaşık maması versem alırmı, onumu versem. sütlü pirinçli diye satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…