Okullar açılınca bende başlıycam çalışmaya, ben yokken mecburen bebeğime biberon maması verilecek(sütüm sağacak kadar yok).Bebeğim 4,5 aylık.
Ancaaak arasıra biberon alan bebek şimdi almıyor, iyice acıksın diye bekliyoruz ama yok banamısın demiyor üç farklı başlık denedim (geniş ağızlı damla, dar ağızlı damla ve damaklı), iki farklı mama denedim(ülker hero ve milupa aptamil)..
ama almıyor işte ağzında biberonun ucunu dolaştırıyor çiğner gibi yapıyor emmiyor, memeyi verince emiyor ama. bikaç defa nasıl olduysa içti ama şimdi içmiyor.3 aylıkken dışarı çıkınca sütümü sağıp bırakırdım ozaman içerdi.
çalışmaya başlayınca ne yapacağım ben eve gelene kadar açmı duracak ya.
Varmı bu koda bilginiz yada tecrübeniz, bana yardımcı olurmusunuz.
Bu arada kaşıkla verdiğimizde ağzından püskürtüyor.
Ancaaak arasıra biberon alan bebek şimdi almıyor, iyice acıksın diye bekliyoruz ama yok banamısın demiyor üç farklı başlık denedim (geniş ağızlı damla, dar ağızlı damla ve damaklı), iki farklı mama denedim(ülker hero ve milupa aptamil)..
ama almıyor işte ağzında biberonun ucunu dolaştırıyor çiğner gibi yapıyor emmiyor, memeyi verince emiyor ama. bikaç defa nasıl olduysa içti ama şimdi içmiyor.3 aylıkken dışarı çıkınca sütümü sağıp bırakırdım ozaman içerdi.
çalışmaya başlayınca ne yapacağım ben eve gelene kadar açmı duracak ya.
Varmı bu koda bilginiz yada tecrübeniz, bana yardımcı olurmusunuz.
Bu arada kaşıkla verdiğimizde ağzından püskürtüyor.
Son düzenleme: