4 gun gecikme hamilelik belirtisi mi

melisdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
88
12
3
20
Kızlar evlendigimden beri regl günlerimi not ediyorum. Takip uygulaması da indirdim. Uygulamaya göre ayın 18inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Sizce hesaplama doğru mu. Bu kadarlık gecikmeyle hamile olabilir miyim? Test yapmaktan korkuyorum. Belim ağrıyor azıcık. Sanki belimi ateş basıyor gibi. Regl mi olacağım acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20250221_031413_Samsung Notes.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 57
Test yap sabah ilk idrarinla . Benimde sabah 3.gunum yapıcam bakalim. Normalde 7 güne kadar gecikmeye normal bakiyolar hemen gebelik diyemeyiz ama ihtimaller var tabi. Bende korkuyorum testten ama yapıcam böyle beklemesi daha stres yaratiyor bende ve reglim daha da gecikir diye düşünüyorum gebelik yoksa öğreneyim

Ben daha yapmak istemiyorum ya. En azından bugün daha bekleyeceğim. Çünkü biraz ağrılarım var. Sol yumurtaligim ağrıdı bu sabaha kadar çok. Uyuyamadım ağrıdan. Bacaklarım da çok ağrıyor. Bugün olmazsam yarın sabah yaparım belki test. Sen haber et bana ama sonucu merak ettim. İnşallah hamilesindir.

Ben yaptım elimde sadece bir tane erken gebelik verdi ikinci silik çıktı. Gidip başka marka aldım ondan negatif çıktı şimdi hangisine inanicam

Adet tarihleriniz düzenli. Yapsanız testte çıkar diye düşünüyorum

Ben yaptım elimde sadece bir tane erken gebelik verdi ikinci silik çıktı. Gidip başka marka aldım ondan negatif çıktı şimdi hangisine inanicam
Testler hakkında bi bilgim yok. Bugüne kadar tek bi markayla test yapmıştım hep. Kan verseniz çıkar aslında.

Testler hakkında bi bilgim yok. Bugüne kadar tek bi markayla test yapmıştım hep. Kan verseniz çıkar aslında.
Kan için biraz beklicem idrara az yansiyor olabilirmiş kucukse bebek. Yeniden erken gebelik testi yaptım ondada gölgelik vardi

Kan için biraz beklicem idrara az yansiyor olabilirmiş kucukse bebek. Yeniden erken gebelik testi yaptım ondada gölgelik vardi
Ben çok korkuyorum testten yapmaya ya. 9 aydır ne zaman test yapsam birkaç saat sonra regl oldum. Elimde test olsa hemen yaparım aslında ama test yok hava da cok kötü kar yağıyor. Dışarı da çıkamıyorum. Hava beni durduruyor açıkçası.

Boşver aslinda beklediğin daha iyi en son kan verirsin. Baksana ben test yapmışta olsam net bişey yok belirsizlik daha kötü. Regl de yok

Test aldım dayanamadım. Ama yapmaya çok korkuyorum. Bu saatte yapsam çıkar mı ki bide o var.
Boşver aslinda beklediğin daha iyi en son kan verirsin. Baksana ben test yapmışta olsam net bişey yok belirsizlik daha kötü. Regl de yok

Ben 4 günlük gecikme ile silik çıkmıştı testte yap bence emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…