• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün geçen adet üzerine beta değeri

aybukee34

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
233
194
18
29
Kızlar merhaba 21 Aralık’ta idrar testim silik çıktı dün de kan verdim beta değerim 134 çıktı normal mi sizce beklenen adet tarihim 19 aralıktı

Eklentiler

• D5F9138B-4310-4166-B9EE-B516F841AA8B.jpeg
    D5F9138B-4310-4166-B9EE-B516F841AA8B.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 223
Kızlar merhaba 21 Aralık’ta idrar testim silik çıktı dün de kan verdim beta değerim 134 çıktı normal mi sizce beklenen adet tarihim 19 aralıktı
Tebrikler canım normal gibi ama iki güne bir kontrol et en az %60 artması gerekiyor sağlıklı Bi gebelik için

Canım sabahtan beri pembe kan geliyor benden pıhtılı normal mi ? Ve kasıklarım çok ağrıyor aynı adet gibi
Yaa leke seklinde olsa belki korkulacak birsey değil demek isterdim ama pıhtılı falan gebeliğin başlangıcında olmaması gereken Bi durum diye biliyorum ben kimyasal gebelik geçirdim geçen ay adetim geçince öğrendim 90 Dı beta sonra 130 190 çok yükselmedi kanamam başladı düşüşe geçmişti sıfırlanınca adet gördüm muhakkak yarın kan ver canım inşallah benim gibi olmaz 🤲

Miğden bulanmazsa eğer özelden atabilir miyim fotoğraf sana canım
Canım atsan bile yapabileceğim birsey yok maalesef yardımcı olmayı çok isterdim ama en iyisi sen kan ver sabah düşmüş mü yükselmiş mi artışı nasıl ona göre anca Bi yol izleyebilirsin

Pıhtılı ise kan verin değere göre kimyasal olabilir belki

Back