Ankaradayim eğitim araştırma hastanesine götürdümHangi şehirdesiniz bilemiyorm ama eğitim araştırma hastanelerine götürün.
Çok tşekkür ederim ya bilemiyorum ki çok farklı bişey de yemiyorum zaten genelde atıstırmalık tarzda yiyorum ekmek arası yada bazen corbaGeçmiş olsun çok üzüldüm. Devlet hastanesine gittiniz mi? Bir şey alerji mi yapıyor acaba? Anne sütünden geçmiş olabilir.
Çok teşekkürler eşime fotoğrafları eczacıya göster diyorum kafalarına göre ilaç vermezler vs diyor ama aile hekimine gitmedim,Koltuk altı çok fena yazık. Ağzı var dili yok, acıyor, kaşınıyor da diyemiyor. 4 farklı doktor, 4 farklı ilaç, 4 farklı sebep ...
Şimdi buradan ne söylenirse söylensin, yan etki yapabilir, daha kötü olabilir. Dermatolog, pediyatriden ziyade aile hekimine gittin mi? Ya da ebeye veyahut eczacıya gösterdin mi? Onlardan da bilen çıkar. Normal değil. Az bir süre de değil.
Yediklerine içtiklerine de dikkat et. 1 hafta 1 hafta ver. Mesela bir hafta domates, 1 hafta elma vs. Ancak o şekilde anlaşılır alerjik olsa bile. Geçmiş olsun.
Rica ederim hemen bir araştırma hastanesi çocuk immünoloji ve alerji bölümüne gidin!!!!Kızlar alerji şurubu hala var ismi "avil' günde 3 kere diye yazıyor bunu acilde ki doktor vermişti. ama 1 yaşından kücüklere kullanılmamalıdır diye de yazıyor acaba şuruba başlayıp devam etmeli miyim?
Zaten gittik diyorum hanfendi ben burda kafama göre şu ilacı kullanayım demiyorum buda doktorun verdiği ilaç !Rica ederim hemen bir araştırma hastanesi çocuk immünoloji ve alerji bölümüne gidin!!!!
Acil doktoruna mi siz doktora gittik diyorsunuz??? Hangi testi yaptı neye göre verdi?Zaten gittik diyorum hanfendi ben burda kafama göre şu ilacı kullanayım demiyorum buda doktorun verdiği ilaç !
Bayrama denk geldiği için 3 kere acile gttik daha sonra araştırma hastanesine gittik hemde büyük bi hastane verdikleri sadece bi krem oldu onlarında.Acil doktoruna mi siz doktora gittik diyorsunuz??? Hangi testi yaptı neye göre verdi?
Test falan yapmadılar mı çocuğa? Krem nasıl hiç etki yapti mi?Bayrama denk geldiği için 3 kere acile gttik daha sonra araştırma hastanesine gittik hemde büyük bi hastane verdikleri sadece bi krem oldu onlarında.
Ayakları daha fenaydı ama biraz iyi geldi gibi ama vucudun diğer taraflarında çıkmaya başladı , cildiyeye yönlerdi o verdi ficodin ismi. O zaman koltuk altında vs yoktu onlar yeni oldu. Hiç bi test felan yapmadılar Ama kremin yan etkilerin de gelişim geriliğine neden olabilir vs yazıyor. Bu yüzden çekiniyorum tüm vucuduna kullanmaya suan.Test falan yapmadılar mı çocuğa? Krem nasıl hiç etki yapti mi?
Kafasına göre ilaç vermeyecek ki? Adam okumuş, ilaçların içindekilerini biliyor, yan etkisini, zararını, faydasını biliyor. Ilaç yazıp yazmamakta daha doğrusu verip vermemekte kararsızsa o kişi, bana bilmem ne hastalığı/ alerjisi gibi geliyor, şuna (ismini verip) baktırın diyebilir. Sen de doktora gittiğinde özellikle ona bakılmasını talep edersin. Ama ben de doktora gitmeden önce kızımdaki benekler yüzünden gitmiştim, yediği birşeye alerjik olmuş, kaşıntısını kesecek ilaç vereyim dedi. Verdi geçti, doktora götürdüm muayeneye, 8-9 şeye alerjisi çıktı eczacının da dediği gibi.Çok teşekkürler eşime fotoğrafları eczacıya göster diyorum kafalarına göre ilaç vermezler vs diyor ama aile hekimine gitmedim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?