Çocuk Hastalıkları 4 farklı doktora gittik şu cilt hastalığından halen kurtulamadık kızlar:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.083
4.168
173
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kizlar-cok-uzguunum-resimli.1135995/

Konum bu. Kızlar bebeğimin cildi tomurcuk tomurcuk olmuştu bilirsiniz nerdeyse 2 ay oldu hâla geçmedi. Vucuduna yayıldı iyice. 3 kere acile gittik, antibiyotik alerji şurubu verdiler geçti geçti gibi oldu ama tekrarlıyor sürekli.

Çocuk doktoruna götürdük el ayak ağız hastalığına çok benziyor dedi cildiyeye gönderdi ficodin diye bi krem verdi kullandık fayda etmedi üstelik gelişme geriliği gibi yanetkileri varmış. Tam geçti derken ya gene ayagında yada vucudunda gene oluşuyor

Ben napıcam şaşırdım sürekli ağlıyorum tekrar doktora götüreceğim ama gene ilaç verip yollayacaklar buarada bebeğim 4 aylık . Nerdeyse 2 aylık olduğundan beri var.

Son halini ekliyorum ayakları geçti ama kolyuk altı ve karnı bu sekılde ( kızlar napsam çare bulamadım biyerde bişeyi atlıyorum ama neyi bilmiyorum kıyafetlerine beyaz sabunu rendeleyip kullanmaya başladım sadece zıbın giydiriyorum

Eklentiler

• 20190909_172521.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 20190910_095236.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190909_173251.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 66
Koltuk altı çok fena yazık. Ağzı var dili yok, acıyor, kaşınıyor da diyemiyor. 4 farklı doktor, 4 farklı ilaç, 4 farklı sebep ...

Şimdi buradan ne söylenirse söylensin, yan etki yapabilir, daha kötü olabilir. Dermatolog, pediyatriden ziyade aile hekimine gittin mi? Ya da ebeye veyahut eczacıya gösterdin mi? Onlardan da bilen çıkar. Normal değil. Az bir süre de değil.

Yediklerine içtiklerine de dikkat et. 1 hafta 1 hafta ver. Mesela bir hafta domates, 1 hafta elma vs. Ancak o şekilde anlaşılır alerjik olsa bile. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Devlet hastanesine gittiniz mi? Bir şey alerji mi yapıyor acaba? Anne sütünden geçmiş olabilir.

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Devlet hastanesine gittiniz mi? Bir şey alerji mi yapıyor acaba? Anne sütünden geçmiş olabilir.
Çok tşekkür ederim ya bilemiyorum ki çok farklı bişey de yemiyorum zaten genelde atıstırmalık tarzda yiyorum ekmek arası yada bazen corba

Çok teşekkürler eşime fotoğrafları eczacıya göster diyorum kafalarına göre ilaç vermezler vs diyor ama aile hekimine gitmedim,

Kızlar alerji şurubu hala var ismi "avil' günde 3 kere diye yazıyor bunu acilde ki doktor vermişti. ama 1 yaşından kücüklere kullanılmamalıdır diye de yazıyor acaba şuruba başlayıp devam etmeli miyim?

Kızlar alerji şurubu hala var ismi "avil' günde 3 kere diye yazıyor bunu acilde ki doktor vermişti. ama 1 yaşından kücüklere kullanılmamalıdır diye de yazıyor acaba şuruba başlayıp devam etmeli miyim?
Rica ederim hemen bir araştırma hastanesi çocuk immünoloji ve alerji bölümüne gidin!!!!

Rica ederim hemen bir araştırma hastanesi çocuk immünoloji ve alerji bölümüne gidin!!!!
Zaten gittik diyorum hanfendi ben burda kafama göre şu ilacı kullanayım demiyorum buda doktorun verdiği ilaç !

Zaten gittik diyorum hanfendi ben burda kafama göre şu ilacı kullanayım demiyorum buda doktorun verdiği ilaç !
Acil doktoruna mi siz doktora gittik diyorsunuz??? Hangi testi yaptı neye göre verdi?

Acil doktoruna mi siz doktora gittik diyorsunuz??? Hangi testi yaptı neye göre verdi?
Bayrama denk geldiği için 3 kere acile gttik daha sonra araştırma hastanesine gittik hemde büyük bi hastane verdikleri sadece bi krem oldu onlarında.

Bayrama denk geldiği için 3 kere acile gttik daha sonra araştırma hastanesine gittik hemde büyük bi hastane verdikleri sadece bi krem oldu onlarında.
Test falan yapmadılar mı çocuğa? Krem nasıl hiç etki yapti mi?

Test falan yapmadılar mı çocuğa? Krem nasıl hiç etki yapti mi?
Ayakları daha fenaydı ama biraz iyi geldi gibi ama vucudun diğer taraflarında çıkmaya başladı , cildiyeye yönlerdi o verdi ficodin ismi. O zaman koltuk altında vs yoktu onlar yeni oldu. Hiç bi test felan yapmadılar Ama kremin yan etkilerin de gelişim geriliğine neden olabilir vs yazıyor. Bu yüzden çekiniyorum tüm vucuduna kullanmaya suan.

Çok teşekkürler eşime fotoğrafları eczacıya göster diyorum kafalarına göre ilaç vermezler vs diyor ama aile hekimine gitmedim,
Kafasına göre ilaç vermeyecek ki? Adam okumuş, ilaçların içindekilerini biliyor, yan etkisini, zararını, faydasını biliyor. Ilaç yazıp yazmamakta daha doğrusu verip vermemekte kararsızsa o kişi, bana bilmem ne hastalığı/ alerjisi gibi geliyor, şuna (ismini verip) baktırın diyebilir. Sen de doktora gittiğinde özellikle ona bakılmasını talep edersin. Ama ben de doktora gitmeden önce kızımdaki benekler yüzünden gitmiştim, yediği birşeye alerjik olmuş, kaşıntısını kesecek ilaç vereyim dedi. Verdi geçti, doktora götürdüm muayeneye, 8-9 şeye alerjisi çıktı eczacının da dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…