4 çocuğuna hamile olanlar ...

+100000000
İlla altında birşey arıyorsunuz her zamaki gibi. Kız ya da erkek yeniden anne olmak istiyor.
Babam vefat etti ben küçükken aklımda kalan tek şey tatiller değil beraber yürüdüğümüz yollar bindiğimiz çarpışan araba. Herşey para değil. Kim çocuk doğurmak istiyorum dese bakacak gücün var mı özel okula gönderecek misin özel ders özel kurs deyip duruyorsunuz. Bırakın Allah aşkına. Annenin çocuğuna verebileceği en iyi şey güzel ahlaktır. Bunu da ancak sevgiyle yapar. Yani bir kadın çocuk istiyorsa demek ki onu kaldıracak psikolojiye sahiptir dolayısıyla kesinlikle doğurmalıdır.
Kendiniz düşünüyorsanız kursunu okulu düşünün. Ama herkesi buna zorlamaktan vazgeçin lutfen

Biz dört kardeşiz. Hepimiz üni okuduk meslek sahibiyiz. Yani bakabilecek durumdaysan eğitimini verip hayata gerçekten hazırlayabileceğini düşünüyorsan bence sıkıntı yok. Şu anda biz kardeşler birbirimize desteğiz hep. Anne babamıza da öyle yükümüz yok.

Ben

Ben de çocukların yaşını sordum ama konu sahibi konuyu açıp cevaplardan tatmin olmayınca gitti. Cevap vermedi. Sanırım hiç öğrenemeyeceğiz. :110:
Yaş dogruysa 33 yaşında bide lise mezunu 18 de evlense hemen de kalsa en büyük çocugu şuan ortaokula felan gidiyodur ordan hesap edelim:)))) bence ozmn maddi manevi bakabiliniyosa herseyden önce ilgi sevgi yapabilirler ozmn dördüncüyü:))))

Yaş dogruysa 33 yaşında bide lise mezunu 18 de evlense hemen de kalsa en büyük çocugu şuan ortaokula felan gidiyodur ordan hesap edelim:)))) bence ozmn maddi manevi bakabiliniyosa herseyden önce ilgi sevgi yapabilirler ozmn dördüncüyü:))))
Ben çocuklardan biri yetişkin değilse bilemedim. Ortaokul çağı da çocukların çok ilgiye ihtiyaç duydukları bir zaman dilimi.

X