- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi superisi1984
Para her şey olmayabilir ama bir şey sonuçta.
Açamayacağı kapı yok.
Ama onun dışında yazdıklarının bir kısmına katılıyorum.
Benim yeğenim tek çocuk.D.bakır da 500 tam puanla SBS Türkiye 1.si oldu. Galatasaray lisesine yerleşti.
2 sene önce de dilde ilk 10'a sayısalda ilk 800'e girip Cerrahpaşa'ya yerleşti.
Ablam (Allah rahmet eylesin) 10 numara çocuk yetiştirdi. Yaşadığı o kadar maddi-manevi sıkıntıya rağmen üstelik.
Kayınbiraderimse anaokulundan beri özel okula gidiyor.
Her istediği alınan,her söylediği yapılan bir çocuk olmuş hep.
Yok o aktivite,yok bu aktivite,bilmen ne kursları,özel hocalar cart curt. Sırf zamanında ıq testi yüksek çıkmış diye habire "Çok zeki çok zeki" diye pohpohlanıyor.
Sonuç;
Ankara'da bir özel üniversitede burslu okuyor ki bu sene büyük ihtimal tazminat ödenecek. Çünkü çalışmıyor,okula gittiği yok doğru düzgün.
Abartmamak lazım işte ne eğitimi ne öğretimi.
Bence bir cocuç için tek gerekli şey sevgi. Koşulsuz şartsız coooook sevgi. CunkÇ bu dünyada iyi eğitim almış psikopat larda var miras için anasına babasına kufur eden de var. Cocuklari çok seveceksen dünyaya getirmeli.
Ayni soruyu “pozitif idrar testi ornekleri” baslikli konuda da sormustunuz insanlarla dalga gecer gibi. Orda herkes bir tane cocugu olsun diye testinin pozitif olup olmadigini soruyor, siz 4. Yu yapsam mi ne dersiniz ama esim pek istemiyor diye soru soruyorsunuz dalga gecer gibi.
Aile sizin, keyif sizin, cocuk sizin. Burdan birilerinin akliyla mi oglunuza kavusma plani yapcaksiniz?
Sonra o cocuklar buyusun,birbirini kiskansin,anlasmasinlar.ilerde anneye,babaya kim bakacak,daha sonrada miras icin birbirini yesinler. Ben cok cocuklu bir aileden gelip bunlari yasadigim icin ekledim. Insallah sizin hayaliniz gercek olur ve bizim yasadigimizi yasamazlar kardesler arasinda:))ben inşallah ikinciyi kucağıma alcam.
durumum yetse ve sezeryan el verseydi 6 çocuk isterdim. hepsine de bakar severdim. düşünsene odalarından kıkır kıkır sesler geliyor gece sohbet ederek uyuyorlar, soframız kalabalık eşimle 1 tane ekmeği bitiremezken akşama 5 ekmek al diomuşum eşime :) her yerden anne sesleri gelio ne bilim ya ben çok seviyorum yeter ki gelecekleri iyi olsun.
valla biz karı koca paraydı mirasdı hasetti böyle şeylerimiz olmadığı için gende de sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. :) :) tabi yine belli olmaz. neyle sınanacağımızı bilemeyiz.Sonra o cocuklar buyusun,birbirini kiskansin,anlasmasinlar.ilerde anneye,babaya kim bakacak,daha sonrada miras icin birbirini yesinler. Ben cok cocuklu bir aileden gelip bunlari yasadigim icin ekledim. Insallah sizin hayaliniz gercek olur ve bizim yasadigimizi yasamazlar kardesler arasinda:))
Yani di mi? Alakasiz bir baslikta bunu sormak???
O hiç olmamış ya hemde öyle bir yerde öyle hassas bir konuda çok büyük ayıp olmuş
Yani di mi? Alakasiz bir baslikta bunu sormak???
Sıradaki kız olursa beşinciyi de yapar buAyni soruyu “pozitif idrar testi ornekleri” baslikli konuda da sormustunuz insanlarla dalga gecer gibi. Orda herkes bir tane cocugu olsun diye testinin pozitif olup olmadigini soruyor, siz 4. Yu yapsam mi ne dersiniz ama esim pek istemiyor diye soru soruyorsunuz dalga gecer gibi.
Aile sizin, keyif sizin, cocuk sizin. Burdan birilerinin akliyla mi oglunuza kavusma plani yapcaksiniz?
UmarimYen'i üyeymiş
İnşallah yanlışlıkla yapmıştır diye düşünmek istiyorum