- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- Konu Sahibi superisi1984
Iyi cesaret gerçekten!tam anlamıyla bakabilecekseniz yapın tabi.bakmaktan kastım yedirip giydirip uyutmak değil tabi.diğer çocuklardan da kısmadan, hem maddi hem manevi yönden ilgilenecekseniz yapın.atıyorum mesela; normalde her çocugunuzun iki ayakkabısı varsa dördüncü olunca bire düşecekse yapmayın.normalde oyunlar oynuyorsanız , ama bebek gelince oynayamayacaksanız yapmayin gibi...
Ben ikinci cocugu 2 senedir erteliyorum.valla kızım geldi 5 yaşına.çalışan anneyim.bakıcı ve kreşte büyüdü cocugum.bu sene eşim istiyor artık.ama bazen diyorumki tekle mi kalsak.çünkü size dedigim gibi maddiyat, zaman, ilgi, yönünden sıkıntı duyuyorum.ya birine yetemezsem, ondan alıp öbürüne verirsem düşüncesi kahreder beni.o yüzden kendimi iyi tartmam lazım.
Siz de kendinizi iyi tartın bence
Ben ikinci cocugu 2 senedir erteliyorum.valla kızım geldi 5 yaşına.çalışan anneyim.bakıcı ve kreşte büyüdü cocugum.bu sene eşim istiyor artık.ama bazen diyorumki tekle mi kalsak.çünkü size dedigim gibi maddiyat, zaman, ilgi, yönünden sıkıntı duyuyorum.ya birine yetemezsem, ondan alıp öbürüne verirsem düşüncesi kahreder beni.o yüzden kendimi iyi tartmam lazım.
Siz de kendinizi iyi tartın bence