4 çocuğuna hamile olanlar ...

superisi1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
19
8
40
Kızlar benim 3 kızım var çocukları seviyorum ve 4 çocuğu bazen düşünüyorum sizce olmalı mi 4 çocuğuna hamile olanlar yazabilirmi nasıl geçiyor

Benim fikrimce bakabilecekler ve doğru düzgün insan yetiştirebilecek olanlar yapsın çocuğu, ya da "çok" çocuğu. İstersen 10 tane yap, öyle böyle büyür hepsi. Ama büyütmek var, bir de yetiştirmek var... Nicelik değil, nitelik önemli yani.

Kendi halinizi, bakabilecek durumunuzu, 4 çocuğa verebileceklerinizi ölçüp tartıp eşinizle karar veremiyor musunuz? Bunu buraya sormak biraz tuhaf olmuş zira.

Kızlar benim 3 kızım var çocukları seviyorum ve 4 çocuğu bazen düşünüyorum sizce olmalı mi 4 çocuğuna hamile olanlar yazabilirmi nasıl geçiyor
4. Çocuğu ısteme amacınız erkek çocuk olmasın zira 3 çocuğum yerıne 3 kızım var yazmışsınız.

3 uylede ayrı ayrı ılgılenıyorsanız 4. Neden olmasın.

sağol canım yorumun için fikir amaclı bisey sorayım dedim herkes ters cevaplar vermiş yok bakabilcenmi yok buraya niye soruyorsun nereye sorcam bu sitede herkes birbirine fikir danışıyor teşekkür ederim yinede herkese

Eğer doğacak çocuğun yada diğer kardeşlerin sorumluluğunu ilk çocuğa yıkmayacaksanız, kendiniz bakabilecekseniz maddi manevi yetecekseniz doğuracak olan sizsiniz. Kim ne desin ki...

Sosyal medyada görüyorum, kadın 4 5 tane doğurmuş evin ilk çocuğu 12 13 yaşlarında olmasına rağmen yemekte yapıyor ev işi de. Yazık diyorum görünce.

Yaşınız kaç ki 4. çocuk düşünüyorsunuz? Ayrıca çocukları çok sevmek çocuk yapmak için yeterli bir sebep değil. Önemli olan çocuğun maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda olmak. Allah bağışlasın 3 tane kızınız varmış. 4. çocuk yapma isteğiniz erkek çocuk için olabilir mi?

Maddi durum cok onemli. Yasadiginiz sartlari yazmamissiniz. Ona gore degerlendirebilirdik. Cocuklarla aktiviteleriniz neler? Calisiyor musunuz? Hangi okullara gonderiyorsunuz? Neler alabiliyorsunuz? Yilda en azindan bir hafta tatile goturebiliyor musunuz? Bunlar en basit sorular.

Önemli olan çocuğa güzel gelecek sunabilmek- sacmaligini yazanları dinlemeyin. Kim geleceğini bilebilir. Siz çocuğu en iyi okulda okutursunuz yurt dışına eğitime vs yollarsiniz işsiz kalabilir. Kotu huylar edinebilir. Önemli olan çocuklara yeterince sevgi ve ilgiyi hem anne hem baba verebiliyor mu? Iyi ve topluma saygılı bireyler yetistirebiliyor mu?
Her istediği olsun çocuğum eksik kalmasin diyenler yüzünden etraf şımarık parazit gibi büyüyen teknoloji bağımlısı gençlerle dolu.
Kendinize guvendikten ilgilenebildikten sonra varsın 10 tane yapın. Milleti de dinlemeyin

3 kiziniz varmis, ne mutlu size. Hepsine mutlu,guzel bir omur dilerim. Sevgi dolu,sabirli bir anne oldugunuza suphe yok. Ama 4 cocuga bakabilecek maddi manevi gucunuz oldugunu dusunuyorsaniz, yurtlarda kalan,kimsesiz,hakikaten hepimizin maddi ve manevi olarak ilgisine,sevgisine ihtiyac duyan pek cok cocuk var. Onlarin hayatlarina dokunmayi,guzellestirmeyi dusunmez misiniz

Istesek çocuk sevmek yeterli değil
Maddi manevi o çocuklara yeter li misinin onu düşün.
Yeterli geliyor san hepsinin eğitimi bakımı, ahlaki ayrı ayrı ilgilenip yetis3biliyorsan 6 bile dogurabilirsin

Biz 6 kardeşiz
İnsanın çok kardeşinin olması şahane birşey
Kardeş olarak düşününce bende bir sürü olsun istiyorum:)
Ama anne olarak oo yoo bi tane yeter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…