• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 cm kist?? Acil

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
133
Kizlar gunaydin aglamaktan icim sisti... sabah çok ciddi sol kasigimda agri vardı oturunca daha da kotu oluyorum.. hastanesinde kucuk bir yerde çalışıyorum. Hemen kadin dogumcuya gittim 4 cm kist varmis gosterdigim yerde. Almaya gerek yok adetle atılır dedi. Ben zaten 15 gun once adet oldum atılsa o zaman atilmaz miydi. Yoksa 15 günde mi bu kadar büyüdü. Cocuk sahibi olmami engeller mi nolur bilgisi olan cevap yazsin arkadaşlar, moralim cok kotu.

korkmana gerek yok bende de 3 cm vardı 1 ay ilaç kullandım geçti .. ama adetlerim düzensiz di belkide o yüzden bana ilaç vermiştir onu bilemiyorum

canım benim annemde de vardı her gün maydanozu kaynatıp suyunu içiyordu doktora gittiğinde dr. şaşırdı baya küçülmüş dedi sende iyice araştır aklına yatarsa denersin çok geçmiş olsun

Canm benim 4mm çapında bendede bazen sanki vajinadan kistin olduğu bölgeye doğru bir ağrı gidiyor Benim doktorum ameliyat lık olmadığını söylemişti.. Sende 4cm ve neredeyse bir parmağının yarısı kadar doktorunu değiştirmenin öneririm ve ilaç yazmadiysada bilmiyorum nasıl doktor o şahıs.. Sana tavsiyem doktorunu degistirmen çünkü sancısı çok agir olur ileride çocuğu da engelleyebilir.. Adetle atılmasıda kistin patlamasıyla olur oda Allah korusun canm bunun ilaçla halledilmesi gerekir kist için ilaçlar var doktorunun bakması gerekirdi adetle atılır diyemezzz... Diyemez yani.. Sen başka doktora git.

Back