- 22 Ocak 2010
- 1.241
- 369
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Nasıl yani bunları yaparak 1 ayda 4 cm mi elde ettin ? keten tohumu yağı büyütüyor mu ? birde bunları uyguladıktan sonra göğsünde ağrın sızın oldu mu ?kızlar beni bilenler bilir meme estetiği bölümünde fink atıyodum..doktor para ameliyat tarihi herşey hazırdı benim 1 ay kadar önce sonra görüştüğüm doktorlardan birisi şimdi olursam final sınavlarına kadar iyileşememe ihtimilani ve yazın yüzememe ihtimalini söyleyince bende yaz sonuna bıraktım ameliyatımı neyse bu süre zarfı içerisindede doğal yöntemlere geri dönmek istedim..yaşımda genç olduğu için ameliyat artık çantada keklikti acelesi yoktu..yabancı bloglarda birisi ile tanıştım doğal büyütme işini çok iyi biliyo sabır ve disiblinle kesinlikle büyüyeceklerini söyledi bana neyse telefonda bir uygulamadna konuşmaya başladık zaten büyüttüğü kişilerin fotolarıda var..benim 1 ay önce göğüslerim üstten 82 cmdi şu an 86 geliyolar görüntüleride çok güzel oldu gittim kendime güzel çamaşır bile aldımyine memnun olmazsam ameliyat düşünücem ama şu anlık erteledim bu durumdan ötürü sizlede paylaşmak istedim.. öncelikle günde 2 kez 20şer dakika flax seed oil yani keten tohumu yağıyla masajla başlıyosunuz bi süre bunu devam ettirdikten sonra asıl önemli masaj tekniğine geçiyosunuz buda fat transfer massage yani yağ transferi masajı intenette bi örnek video vardı yazarsanız çıkar bulamazsanız buraya ekleirm daha sonra..yapıcağınız şey göğüse yakın bölgelerdeki yağları göğüse doğru itelemek kızlar..konuştuğum kişinin bana söyledikleri bu kadar bunların dışındada soya sütü içtim ben bide japon büyütme melodisini dinledim 20 gün ama asıl büyüten masajlardı büyük itimal..
Canım birde şu soya sütü ne oluyor ? birde japon melodisi ? acaba link atar mısın ? bide yağ itelemek ne oluyor anlamadım ?kızlar beni bilenler bilir meme estetiği bölümünde fink atıyodum..doktor para ameliyat tarihi herşey hazırdı benim 1 ay kadar önce sonra görüştüğüm doktorlardan birisi şimdi olursam final sınavlarına kadar iyileşememe ihtimilani ve yazın yüzememe ihtimalini söyleyince bende yaz sonuna bıraktım ameliyatımı neyse bu süre zarfı içerisindede doğal yöntemlere geri dönmek istedim..yaşımda genç olduğu için ameliyat artık çantada keklikti acelesi yoktu..yabancı bloglarda birisi ile tanıştım doğal büyütme işini çok iyi biliyo sabır ve disiblinle kesinlikle büyüyeceklerini söyledi bana neyse telefonda bir uygulamadna konuşmaya başladık zaten büyüttüğü kişilerin fotolarıda var..benim 1 ay önce göğüslerim üstten 82 cmdi şu an 86 geliyolar görüntüleride çok güzel oldu gittim kendime güzel çamaşır bile aldımyine memnun olmazsam ameliyat düşünücem ama şu anlık erteledim bu durumdan ötürü sizlede paylaşmak istedim.. öncelikle günde 2 kez 20şer dakika flax seed oil yani keten tohumu yağıyla masajla başlıyosunuz bi süre bunu devam ettirdikten sonra asıl önemli masaj tekniğine geçiyosunuz buda fat transfer massage yani yağ transferi masajı intenette bi örnek video vardı yazarsanız çıkar bulamazsanız buraya ekleirm daha sonra..yapıcağınız şey göğüse yakın bölgelerdeki yağları göğüse doğru itelemek kızlar..konuştuğum kişinin bana söyledikleri bu kadar bunların dışındada soya sütü içtim ben bide japon büyütme melodisini dinledim 20 gün ama asıl büyüten masajlardı büyük itimal..
büyütüyo canım en büyüten yağ oymuş zaten.daha hassas oldular ama ağrımadıNasıl yani bunları yaparak 1 ayda 4 cm mi elde ettin ? keten tohumu yağı büyütüyor mu ? birde bunları uyguladıktan sonra göğsünde ağrın sızın oldu mu ?
soya sütü migroslard var canım..japon melodisi linkini atarım..yağ itelemek dediğim masajın linki bu http://mustgrowbust.com/2012/an-all-natural-fat-transfer-massage-techniqueCanım birde şu soya sütü ne oluyor ? birde japon melodisi ? acaba link atar mısın ? bide yağ itelemek ne oluyor anlamadım ?
linkteki sadece bi örnek canım kısaca söylemek gerekirse karnındaki göğse yakın yerlerdeki yağları göğüse doğru iticeksin günde iki kez 20 dk öteki masajda aynı şekil günde 2 kez 20 dkCanım birde şu soya sütü ne oluyor ? birde japon melodisi ? acaba link atar mısın ? bide yağ itelemek ne oluyor anlamadım ?
canım ya soya sütünün fiyatı nedir ?soya sütü migroslard var canım..japon melodisi linkini atarım..yağ itelemek dediğim masajın linki bu http://mustgrowbust.com/2012/an-all-natural-fat-transfer-massage-technique
boy boy canım en küçüğü 3 orta 6 büyükler 9 falandı yanlış hatırlamıyosamcanım ya soya sütünün fiyatı nedir ?
aa çok uygunmş fiyatı. hemen alıyorum .. çok teşekkürler canım :)boy boy canım en küçüğü 3 orta 6 büyükler 9 falandı yanlış hatırlamıyosam
Canim japon melodisinin linkinj aticaktin?
masaja devam ediyorum 87 geliyolar nerdeyse
Yapmayı bırakınca geri 84-85civarı oldular artık uğraşmıyorum nasılsa ameliyat olucam diyeson durumun nedir canım
Yapmayı bırakınca geri 84-85civarı oldular artık uğraşmıyorum nasılsa ameliyat olucam diye
Ya düzenli yapılınca büyüttüğü yazıyo yabancı forumlarda reglden değilde günde 2kez 20 dk masaj yapınca haliyle büyüdüler ama ben ruhen buna vakit ayırmaktan uğraşmaktan çok yorulduğum için ameliyata karar verdim yok ben yğraşırım diten yazdıklarımı düzenli yapsın işe yarıyo bencebu yağ itme masajı falan bi işe yaramadı mı regli zamanıda biraz küçülebiliyor yani bitince öncesinde büyüyor sonra küçülüyor ya öyle bişi miydi sence bu ?