- 22 Ocak 2010
- 1.241
- 369
- Konu Sahibi Nisan.umut
kızlar beni bilenler bilir meme estetiği bölümünde fink atıyodum..doktor para ameliyat tarihi herşey hazırdı benim 1 ay kadar önce sonra görüştüğüm doktorlardan birisi şimdi olursam final sınavlarına kadar iyileşememe ihtimilani ve yazın yüzememe ihtimalini söyleyince bende yaz sonuna bıraktım ameliyatımı neyse bu süre zarfı içerisindede doğal yöntemlere geri dönmek istedim..yaşımda genç olduğu için ameliyat artık çantada keklikti acelesi yoktu..yabancı bloglarda birisi ile tanıştım doğal büyütme işini çok iyi biliyo sabır ve disiblinle kesinlikle büyüyeceklerini söyledi bana neyse telefonda bir uygulamadna konuşmaya başladık zaten büyüttüğü kişilerin fotolarıda var..benim 1 ay önce göğüslerim üstten 82 cmdi şu an 86 geliyolar görüntüleride çok güzel oldu gittim kendime güzel çamaşır bile aldım yine memnun olmazsam ameliyat düşünücem ama şu anlık erteledim bu durumdan ötürü sizlede paylaşmak istedim.. öncelikle günde 2 kez 20şer dakika flax seed oil yani keten tohumu yağıyla masajla başlıyosunuz bi süre bunu devam ettirdikten sonra asıl önemli masaj tekniğine geçiyosunuz buda fat transfer massage yani yağ transferi masajı intenette bi örnek video vardı yazarsanız çıkar bulamazsanız buraya ekleirm daha sonra..yapıcağınız şey göğüse yakın bölgelerdeki yağları göğüse doğru itelemek kızlar..konuştuğum kişinin bana söyledikleri bu kadar bunların dışındada soya sütü içtim ben bide japon büyütme melodisini dinledim 20 gün ama asıl büyüten masajlardı büyük itimal..