Çocuk Hastalıkları 4 buçuk aylık bebeğimde tüylenme var!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Elal35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
14
0
36
İzmir
Arkadaşlar ben erkek bebek annesiyim.bir gün önce altını değiştirirken bebeğimin testislerinde ve pipisinin üst taraflarında tüyler çıktığını fark ettim.Çok korkuyorum .doktor randevumuzu aldık ama neden olabilir diye sürekli düşünüyorum?aklıma hormonlarla ilgili bir sorun olabileceği geldi sadece.Bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşsın...

valla bebe tüyü normaldir bence zamanla dökülüyor bildiğim kadarıyla onlar... esmer olacak herhalde sizin oğlan... ama tabii ki bi doktora danışın içiniz rahat etsin... umarım önemli bişiy çıkmayacaktır...

benimde kızımın genital bölgesinde var doktor yumurtalıklarında kist olabilir dedi yarın ultroson ve kan tahlili yapılacak çok korkuyorum meleğim daha 6 aylık

bugün prof.a gittik ve yüzde doksan kullanılan pişik kremlerinden ve bazı bezlerden oluyo dedi özellikle nivea tüylenme yapıyomuş bizde son 1 aydır nivea kullanıyoduk tabi kanda alındı horman testi yapılacak inşallah bişey çıkmaz pişik kremi kullanmayalım da ne kullanalım galiba en iyisi pudra kullanmak

canım bebeklerınızdekı tuylenmeler nasıl sıyah renktemı tuylerı yanı bızımkıler gıbımı yoksa sarı ınce tellımı benım oğlumda pıpısınde vaar sarı ınce ınce kucuk kucuk ama dogdugundada vardı bunlar bebek tuyu mısalı cvp yazarsanız cok sevıncem co merekta akaldım

kan tahlili verdik hormon tessti yapılacak sonucu haftaya alcaz inşallah bişey çıkmaz bence sende nivea pişik kremini asla kullanma hatta dr.ıslak mendil bile kullanmayın pamukla silin dedi eskiden olduğu gibi

Arkadaşlar doktora gittik.ultrason ve hormon testleri normal çıktı.doktorumuz şimdilik birşey yok gibi dedi ama takip edeceğiz ve gelecek ay kontrole gidecek.ama biz tatmin olmadık ve çocuk hastanesine gideceğiz.bu arada tüyler sarı ve ince.en çok testislerinde var.herkese geçmiş olsun...

kan tahlili verdik hormon tessti yapılacak sonucu haftaya alcaz inşallah bişey çıkmaz bence sende nivea pişik kremini asla kullanma hatta dr.ıslak mendil bile kullanmayın pamukla silin dedi eskiden olduğu gibi

peki pamuk ve suyla sildikten sonra herhangi bir pişik kremi sürmeyecek miyiz? benim kızda da var dikkatli bakınca görünüyor sarı ve çok ince. ben de korktum şimdi.

bızımdekualaklarında fılan vardı ama onlar dokuldu pıpısınde de sarı saru tuyler var onlardan korktum cuma dr gıtcez bakalım sorcam ne dıyecek

bızımdekualaklarında fılan vardı ama onlar dokuldu pıpısınde de sarı saru tuyler var onlardan korktum cuma dr gıtcez bakalım sorcam ne dıyecek

canım sordun mu doktoruna ne dedi? ben sebamed pişik kremi kullanıyorum o mu yapıyor acaba? ben de kontrolünde soracağım.

Ben doğduğundan beri kızıma hiç pişik kremi kullanmadım. Sadece hafif kızarıklık gördüğümde Betanten sürdüm. Bir de zeytinyağı çok iyi geliyor. Zaten sadece anne sütü alan bebeklerde pişik nadiren oluyor. Bence bir sorun yoksa sadece alkolsüz ıslak bezle silmek yeterli.

doktor bize pişik kremleri yerine bitkisel olan hametan kremi önerdi eczanelerde var çok pişik olrsa depanten sürmemizi söyledi ve ıslak mendil yasak.

oğlumun testislerinde de bi ara hafif tüylenme olmuştu,doktorumuz bi süre takip edelim dedi,bi kaç ay sonra azalarak döküldüler,hemen paniğe kapılmaya gerek yok,kremler de yapıyormuş evet ,bezan kendiliğinden de tüylenip dökülüyorlarmış,ama ben hemen hiç pişik kremi kullanmadım kullanmıyorum da,her altını açtığımda yıkıyorum altını,kurulayıp bezini bağlıyorum,bazen kakadan sonra makat kısmına azcık krem sürüyorum kızardıysa o kadar,1.5 yaşına geliyor oğlum,daha hiç pişik olmadı hatta kızarıklık bile olmadı,ben de bu yöntemi 2 çocuk büyütüş birinden öğrendim,2 çocuğu da hiç pişik olmamışlar,gerçekten de doğruymuş,üşenmeyin yaz kış altını açınca ılık suyla yıkayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…