4 buçuk aylık bebeğim kaka yapmıyor

hilal1990

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
24
0
16
34
Tekirdağ
merhabalar benim bebişim 4 buçuk aylık ama 2 defadır kakası gecikiyor önceden 2 günde bir yapıyordu. iki oldu 5 gün 6 günde bir yapıyor sizden de aynı problemle karşılaşan oldu mu acaba ne yapmam lazım 1 kez gliserinli fitil verdim 1 saat içinde yaptı ama tekrar da vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Canim emziriyormusun bilmiyorum ama benim doktorum bolca emzirmemi ve cok az su vermemi soylemisti. Cok gecmis olsun ins. Hemen iyilesir yavrucak

Son düzenleme:
benim de hergün kaka yapan kızım 6 gün yapmadı ve iki defa oldu bu.ben de çok endişelenmiştim.eşim doktor anne sütü alan bebeklerin kolay kolay kabız olmadıklarını söyledi.olabilirmiş arada.bebeğin rahatsa,karnı yumuşaksa korkma.ben 1 çay kaşığı zeytinyağı içirmiştim.içim rahat etsin diyorsan götür bi doktora.

canım ek gıdaya falan başladınsa olur emzirmeye, suya devam, ben kuru kayısıyı haşlayıp suyunu verdim doktorum önermişti bir süre günde 2-3 verdim sonra bire düştüm sonra sorun kalmadı şükür

benim bebeğim de bir dönmem kabız oldu ama emzirenler için bir haftaya kadar kabızlık olmaz diyorlar.bu arada çocuk sıkıntılı ise ağlıyorsa kaka yapamamak rahatsız ediyordur.ben o dönemde her gün 1 cay kaşığı zeytinyağı içirdim.kendim kayısı yedim. kabızlık yapacak yiyeckelerden kaçındım.sende dikkat et çünkü emziren annelerde yedikleri içtikleri bebeğe geçiyor..
inş sıkıntınız çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…