4 buçuk aylık bebeğim başını tutamiyor yardim

Sevgi_omer_as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
5
0
36
30
Arkadaşlar oğlum iki hafta sonra 5 aylık olacak ama hala başını tutamiyor nöroloji metabolizma ve genetik hastalıklar tahlillerin aldılar sonuçlar Nisan'da cikicak ama ben çok korkuyorum böyle olup sonradan başını tutan bebekleriniz oldumu lütfen içimi rahatlatın çok korkuyorum

EEG sonucunuzda bir şey var mı ? Fizik tedavi alsanız daha hızlı yol alırsınız.5 ay için başını tutması gerekirdi elinden tutup kaldırdığınızda geriye mi düşüyor ?

EEg çekilmedi mr çekildi temiz çıktı fizik tedavi egzersiz verdi yaptırıyorum ama çoğu zaman ağlıyor izin vermiyor yapmama elinden tutup kaldirdigimda geri düşüyor arada zorluyor kaldırıyor ama geri dusuyo yüz üstü yatırdığımda belli bı sure tutuyor kucağımda otururken de sallanarakta olsa tutuyor

EEG sonucunuzda bir şey var mı ? Fizik tedavi alsanız daha hızlı yol alırsınız.5 ay için başını tutması gerekirdi elinden tutup kaldırdığınızda geriye mi düşüyor ?
EEg çekilmedi mr çekildi temiz çıktı fizik tedavi egzersiz verdi yaptırıyorum ama çoğu zaman ağlıyor izin vermiyor yapmama elinden tutup kaldirdigimda geri düşüyor arada zorluyor kaldırıyor ama geri dusuyo yüz üstü yatırdığımda belli bı sure tutuyor kucağımda otururken de sallanarakta olsa tutuyor

Umarım sonuçları temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…