- 19 Aralık 2023
- 178
- 175
- 25
-
- Konu Sahibi Tavsiyeseven
Siz hangisini aldınız? Ben pusetide dahil olan 4 baby cool modelini aldım. İnşallah iyi çıkarAlacaksan valla bunu al bacım ben aptal gibi ilk çıkanı siparis vermisim geride yollayamadik. Bunu arkadasim aldı benimde kullanma firsatim oldu o kadar rahat ki anlatamam. O kol kisminin oynuyor olmasi da cok cok iyiydi keske bunubalsaydim dedim.
Eki Görüntüle 3370433
Ay valla ben ilk cikanı aldim. Pusetli olana da bakmistim ama inan sen hangisini sectin bilmiyorum ki resim atabilir misinSiz hangisini aldınız? Ben pusetide dahil olan 4 baby cool modelini aldım. İnşallah iyi çıkar
Ay valla ben ilk cikanı aldim. Pusetli olana da bakmistim ama inan sen hangisini sectin bilmiyorum ki resim atabilir misin
Sağ olun doğmadı daha bir doğsun da hayırlısıylaBuda çok guzel kol ayarı bunda da var. Sağlicakla buyusun bebegin gule gule kullan canım
Drone ve drone sky var arkadaşlarım kullanıyor çok rahatSağ olun doğmadı daha bir doğsun da hayırlısıyla. Sizin de hayırla afiyetle büyütün
Bu bebek arabasini öneriyor musunuz kullanımı nasıl 2.5 yaşında oğlum var kış için alicam sizce nasıl olurAlacaksan valla bunu al bacım ben aptal gibi ilk çıkanı siparis vermisim geride yollayamadik. Bunu arkadasim aldı benimde kullanma firsatim oldu o kadar rahat ki anlatamam. O kol kisminin oynuyor olmasi da cok cok iyiydi keske bunubalsaydim dedim.
Eki Görüntüle 3370433