Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alacaksan valla bunu al bacım ben aptal gibi ilk çıkanı siparis vermisim geride yollayamadik. Bunu arkadasim aldı benimde kullanma firsatim oldu o kadar rahat ki anlatamam. O kol kisminin oynuyor olmasi da cok cok iyiydi keske bunubalsaydim dedim.
Alacaksan valla bunu al bacım ben aptal gibi ilk çıkanı siparis vermisim geride yollayamadik. Bunu arkadasim aldı benimde kullanma firsatim oldu o kadar rahat ki anlatamam. O kol kisminin oynuyor olmasi da cok cok iyiydi keske bunubalsaydim dedim. Eki Görüntüle 3370433
travel büyük pişmanlık bende de bundan var çok ağır geliyor bana onu oraya koy bunu buraya koy yapboz gibi çok pişmanım ayrıca ilk 3.04 ay Puset kullanımını istemiyorlar belini desteklemediği için çocuk içine gömülüyor zaten dört aydan sonra da maksimum iki ay daha oturta biliyorsun çünkü büyüyor pusete sığmıyor iade edebiliyorsan hemen et tek elle katlanan kabin boyları var 3000 TL mı ne hem daha hafif hem daha pratik
Alacaksan valla bunu al bacım ben aptal gibi ilk çıkanı siparis vermisim geride yollayamadik. Bunu arkadasim aldı benimde kullanma firsatim oldu o kadar rahat ki anlatamam. O kol kisminin oynuyor olmasi da cok cok iyiydi keske bunubalsaydim dedim. Eki Görüntüle 3370433